Borddækning til My little Pony fødselsdag

Del på:

Har du også en lille prinsesse derhjemme som er vild med My little Poy, så er My little Pony fødselsdag tema oplagt til den kommende børnefødselsdag.

Her på Alletiders Dag, husker vi hvordan vi selv legede med de populære My little Pony figurer som børn. Derefter forsvandt deres popularitet, men den må siges i den grad at være kommet igen de seneste år. 

My Little Pony er udviklet af Hasbro i 1980’erne, men My Little Pony nyder stadig stor popularitet blandt børn i alle aldre. My Little Pony er blevet givet liv i både tv serier, film, spil og legetøj.

My little Pony fødselsdagen, starter selvfølgelig med at der skal sendes/deles indbydelser ud til de inviterede gæster. Og hvorfor ikke understrege temaet for festen allerede i indbydelserne, nemlig med My little Pony indbydelser. Der følger en lille kuvert med således at det er nemt at få sendt disse skønne My Little Pony indbydelser ud.

Find indbydelserne hos magiske The Fairytale Company

Hvis My Little Pony temaet skal gennemføres helt, skal der selvfølgelig en My little pony dug på bordet. Dugen er lavet i plastik og måler 180 x 120 cm.

Find My little pony dugen hos The Fairytale Company

Flotte My little pony tallerkner der matcher resten af temaet. Tallerknerne er lavet i pap, så de nemt kan smides ud når fødselsdagen er overstået.

Find My little pony tallerkner hos The Fairytale Company

En uundværlig ting til fødselsdagen er servietter og selvfølgelig er det også muligt at få servietter der matcher temaet.

Find My little pony servietter hos The Fairytale Company

Fin lille ekstra ting til fødselsdagen med My little pony. Disse rysler kan fx bruges når der skal synes fødselsdagssang hvis det altså er den med instrumenterne der vælges.

Find My little pony rysler hos The Fairytale Company

Indlægget Borddækning til My little pony fødselsdag indeholder affiliatelinks