Nem edderkop kage til fødselsdagen

Del på:

Denne kage er oplagt hvis børnefødselsdagen skal holdes tæt på halloween eller hvis barnet er helt vild med edderkopper. Kagen er nem at lave og kan tilpasses lige i de farver som passer til resten af børnefødselsdagens tema, er temaet f.eks. Spiderman, kan toppingen laves i rød og blå.

Sådan laver du en nem edderkop kage. Start med at bage en skærekage alt efter hvad barnet bedst kan lide. Husk du altid kan finde inspiration blandt vores mange opskrifter, se bare her.

Toppingen kan laves enten med almindelig glasur eller med en frosting/smørcreme.

Her kan vi anbefale denne frosting uden flødeost.

Ingredienser

150 gram Smør
300 gram Flormelis
1 tsk. Vaniljeessens
2 spsk. Vand

Fremgangsmåde

Rør smør blød med flormelis. Tilsæt varmt vand, vaniljeessens og pastafarve og rør til konsistensen er blød. Hvis frostingen føles for blød tilsæt ekstra flormelis. Stilles på køl i 1 times tid inden den sprøjtes på de færdig bagte kager med en tyl.

Fordelen ved pastafarver er, at de er særdeles drøje i brug, så du kun behøver at bruge en smule for at opnå et godt resultat. Derudover ændrer en pastafarve i modsætning til fx flydende frugtfarve ikke på konsistensen af det farvede. Hos Bagetid har de et stort udvalg af pastafarver.
Billede og inspiration til denne kage: Kamilla Toktas