Borddækning til Peter Plys fødselsdag

Del på:

Peter Plys er alletiders som et klassisk fødselsdagstema til børnefødselsdagen.

Hvis du skal holde en Peter Plys fødselsdag, kan du lave mange kreative ting, for at gøre “Peter Plys” temaet tydeligt. Du kan f.eks lave en kage med Peter Plys eller pynte fødselsdagskagen med små plastik figurer af Peter plys og vennerne.

Enhver fødselsdagsfest starter med fødselsdagsforeberedelser og at invitere gæster til dagen og derfor kræves selvfølgelig indbydelser. Pakke med 6 stk Peter Plys indbydelser.

Køb Peter Plys indbydelser her

En super flot Peter Plys Guirlande, perfekt til at hænge over bordet til fødselsdagen. På Guirlanden ses Peter Plys og Grisling.

Køb Peter Plys Guirlande her

Til en børnefødselsdag hører sig altid balloner og til Peter Plys fødselsdagen er det da passende at få balloner med de kendte figurer fra Peter Plys historierne.

Køb Peter Plys balloner her

Fantastisk flot plastikdug med Peter Plys på. Dugen er perfekt til enhver Peter Plys fødselsdag. Den måler 120×180 cm.

Køb Peter Plys dug her

Uden mad og drikke, duer helten ikke! Uanset hvad der skal serveres til børnefødselsdagen, kommer I til have brug for at have tallerkner. Og hvorfor så ikke vælge nogle der passer til temaet og som med fordel kan smides ud bagefter i form af paptallerkner.

Køb Peter Plys paptallerkner her

Peter Plys papkurs – pakke med 8 stk. Savner du inspiration til drikkevarer til børnfødselsdagen, så læs med her.

Køb Peter Plys papkrus her

20 stk Peter Plys servietter til børnefødselsdagen. Pakken indeholder 20 stk  3-lagsservietter . Servietterne er af god kvalitet. 

Køb Peter Plys servietter her

Gør fødselsdagen mere festlig med Peter Plys paphatte. Pakke med 6 stk.

Køb Peter Plys festhatte her

Ingen fødselsdagskage uden lys og her er det selvfølgelig også muligt at få nogle der passer til resten af Peter Plys temaet.

Køb Peter Plys lagkage lys her