Borddækning til Cars fødselsdag

Del på:

Cars er et alletiders fødselsdagstema, skal du holde Cars fødselsdag, giver vi dig her inspiration til borddækningen.

I august 2017 rammer Cars 3 (Biler 3) Danmarks biograf og vi er her hos Alletiders Dag slet ikke i tvivl om at den vil blive et stort hit hos mange drenge.

Den legendariske racerbil Lynet McQueen tvinges pludselig ud af den sport, han elsker, da en ny generation af flamboyante racebiler overtager racerbanen. Kun med hjælp fra den unge og ivrige racebilstekniker Cruz Ramirez, der selv har en plan om at vinde og med inspiration fra den tidligere fantastiske Doc Hudson Hornet, kan Lynet McQueen finder en vej tilbage til sit fag. Til trods for at Lynet McQueens rejse tager nogle uventede drejninger, viser #95, at han stadig er en racekøremester, da han indtager den største scene til Stempel Cup racerløbet.

Se trailer for filmen her:

Hvis du skal holde en Cars fødselsdag, kan du lave mange kreative ting, for at gøre  temaet tydeligt. Du kan f.eks lave en Cars kage og du kan pynte med små Cars figurer.

Enhver Cars fødselsdag starter selvfølgelig med at der skal inviteres gæster. Og hvorfor ikke understrege festens tema fra starten, med Cars indbydelser i flotte design.

Find Cars indbydelser hos The Fairytale Company

CARS fødselsdagsdug. Denne Cars dug måler 120 x 180 cm og medmindre dugen benyttes som racerbanen så skulle den være af en kvalitet der gør at den godt kan bruges et par gange.

Find Cars fødselsdagsdug hos The Fairytale Company

Oppyntning til Cars fødselsdagen, gøres nemt med Cars balloner og senere på dagen kan balloner bruges til ballondans eller hver enkel gæst kan få hver deres seje ballon med hjem.

Find Cars balloner hos The Fairytale Company

Uden mad og drikke duer helten ikke. Gennemfør temaet og server fødselsdagsmenuen på Cars paptallerkener, fordelen ved at vælge paptallerkner er desuden at du som vært slipper for så meget opvask i løbet af dagen.

Find Cars paptallerkner hos The Fairytale Company

Uanset hvilket drikkevarer der skal serveres på den store dag, så server dem i Cars plastikkrus med Mqueen. Find desuden inspiration til drikke til fødselsdagen her.

Find Cars plastikkrus hos The Fairytale Company

 

Gør Cars fødselsdagen ekstra festlig ved at give hver deres gæst deres egen Cars hat.

Find Cars paphatte hos The Fairytale Company

 

Find flere Cars festartikler her

Indlægget Borddækning til Cars fødselsdag indeholder affiliatelinks