Borddækning til Descendants fødselsdag

Del på:

Skal du holde Descendants fødselsdag, har vi samlet lidt inspiration til borddækning

Descendants er en vidunderlig serie fra Disney: I det fortryllede kongerige Auradon er prins Ben, søn af Udyret og Belle, ved at forberede sig på at overtage tronen. Hans første officielle bekendtgørelse er, at børnene fra De fortabtes ø, hjemsted for de mest berygtede skurke, skal have lov til at bosætte sig i Auradon. Mal, Evie, Carlos og Jay rejser derfor for første gang i deres liv væk fra øfængslet. Vil de følge i deres onde forældres fodspor, eller finder de ind til det gode i sig selv, så de kan redde kongeriget?

Enhver fødselsdag eller fest starter selvfølgelig med at der skal inviteres nogle gæster og hvorfor ikke understrege festens tema fra start med Descendants indbydelser. Med invitationerne følger også kuverter, så de er klar til at dele ud eller sende med posten.

Find Descendants indbydelser hos ThefairytaleCompany

Når bordet skal dækkes, skal det selvfølgelig dækkes så det passer til festens tema, nemlig med en Descendants dug. Dugen er i plastik og måler 120×180 cm. Dugen er farverig og selvfølgelig fyldt med de kendte figurer fra den populære serie.

Find Descendants dug hos TheFairytaleCompany

Uden mad og drikke duer heltene ikke og maden bliver straks lidt sjovere at indtage når den serveres på en Descendants tallerken. Tallerknerne er især velegnede til børnefødselsdage, da de er lavet i pap, og det er dermed nemt at rydde op efterfølgende.

Find Descendants tallerkner hos TheFairytaleCompany

Krus med Descendants er perfekte til en Descendants fødselsdag. Engangskrusene er lavet i pap og er derfor yderst velegnede til børn. De går ikke så nemt i stykker, og efterfølgende er det nemt at rydde op, da de bare skal smides ud.

Find Descendants engangskrus hos TheFairytaleCompany

Uanset hvilken fødselsdag der skal holdes, er servietter uundværlige. Til en ægte Descendants fest skal servietterne selvfølgelig også passe ind i temaet.

Find Descendants servietter hos TheFairytaleCompany

Indlægget Borddækning til Descendants fødselsdag indeholde affiliatelinks