Brandmand Sam børnefødselsdag – nem kage og borddækning

Del på:

Skal I holde en brand go´ Brandmand Sam børnefødselsdag? Vi har haft stor succes med netop en Brandmand Sam børnefødselsdag indeholdende Brandman Sam pyntet bord og selvfølgelig Brandmand Sam kage. Her kan du med få klik finde alt til en flot Brandmand Sam borddækning og en nem Brandmand Sam – som alle kan finde ud af.

Brandmand Sam er en britisk dukke-tv-serie for børn. Den handler om Samuel Peyton-Jones, som er bedre kendt som brandmand Sam. Historierne foregår i og omkring den lille walisiske by Pontypandy. Serien er for de mindste fjernsyns-seerere (men det ved du nok alt om, hvis du overvejer et Brandmand Sam fødselsdagstema til junior).

En Brandmand Sam børnefødselsdag starter selvfølgelig med Brandmand Sam invitationer.

brandmand sam invitationer brandmand sam børnefødselsdag

Brandmand Sam invitationer – 8 stk i hver pakke

 

Til selve fødselsdagen skal bordet dækkes fint med Brandmand Sam tema og der kan pyntes op med balloner i Brandmand Sam farverne. Balloner er altid festligt til en fødselsdag.

 

Brandmand sam borddækning brandmand sam børnefødselsdag brandmand sam fødselsdag

Brandmand Sam borddækning

På billedet ses noget af udvalget til en Brandmand Sam borddækning. Flotte gule Brandman Sam paphatte til alle de inviterede. Så er alle Brandmænd! Du kan vælge en Brandmand Sam plastisk dug til bordet, eller at spare opvasken og tage paptallerkner og krus i pap. Her ses også Brandmand Sam sugerør og Brandmand Sam slikposer, som er oplagt hvis alle de inviterede skal have en lille godtepose med hjem.

Alle delene er fundet hos magiske The Fairytale company – Gå til Shop 

nem Brandmand sam kage brandmand sam kageprint brandmand sam børnefødselsdag

Brandmand Sam kage

Sådan laver du en rigtig flot og utrolig nem Brandmand Sam kage: Du laver en helt almindelig lagkage dagen inden fødselsdagen (Da en lagkage skal trække et døgn for at smage bedst og hænge bedst sammen). Kagen skal være 20 cm i diameter. Lagkagen pynter du med knaldrød fondant og sukkerperler på siden (Fondant kan købes færdigt her – og en opskrift på fondant finder du her).

På toppen af kagen ligger du et fint kageprint af Brandmand Sam. Kageprint er klart den nemmeste og fineste løsning, hvis du (ligesom os) ikke er ferm med fondantfigurer. Kageprint med Brandmand Sam findes i 2 varianter. Du kan pynte med Brandmand Sam kagelys.

Brandmand Sam kageprint og lys findes hos The Fairytale Company – Gå til Shop

 

Vi ønsker Jer en rigtig god Brandmand Sam børnefødselsdag!