Borddækning til Anders And fødselsdag

Del på:

Anders And er alle tiders som et klassisk fødselsdagstema til børnefødselsdagen.

Anders And er en berømt figur i Disneys tegnefilm og tegneserier. Selv om han ikke er særligt populær i USA, optræder han i mange ugeblade i Europa: I Norge, Tyskland, Sverige, Danmark, Holland, Italien med flere. Hans første optræden var i tegnefilmen “The Wise Little Hen” (Den kloge lille høne) fra 9. juni 1934. Selvom Anders And har mange år på bagen, er han stadig en meget populær figur.

Hvis du skal holde en Anders And fødselsdag, kan du lave mange kreative ting, for at gøre “Anders” temaet tydeligt. Du kan f.eks lave en kage med Anders And eller pynte fødselsdagskagen med små plastik figurer af Anders And og hans venner.

Anders And plastik dug

Hvis du skal holde fest med Anders And som tema, kommer du let i gang med bordpynten med denne Anders And dug. Anders And dugen er fyldt med Anders And, som igen er blevet ophidset over et eller andet. Måske har Rip Rap eller Rup igen tirret ham. Dugen kan aftørres og bruges igen.

Find Anders And plastik dug hos Festbyen

Anders And tallerkner

Anders And pap tallerkner med vores alles favorit and. På tallerkenen er Anders And ved at få et af sine velkendte raserieudbrud. Yderst på tallerkenen er der en blå bort. Anders And tallerknerne er perfekt til menuen til din Anders And fest. Det kunne være kage, pizza eller måske en burger, som Anders også kan lide.

Find Anders And tallerkner hos Festbyen

Anders And krus

Dette Anders And krus vil sætte prikken over i’et til jeres Anders And fødselsdag. Anders And krusene har Anders And som motiv, og han er ikke glad. Anders And er hoppende-rasende, helt som vi kender ham på krusene. Anders And krusene egner sig til alle kolde drikke I skal have til fødselsdagen.

Find Anders And krus hos Festbyen

Anders And servietter

Med disse Anders And servietterne kan du tydeligt gøre opmærksom på at dagens fødselar er Anders And fan. Servietterne har en eder-rasende Anders And i centrum, og omkring ham er en blå kant.
Jeres gæster vil elske at tage Anders And servietterne i brug, eller måske tager de den med hjem til samlingen.

Find Anders And servietter hos Festbyen

Indlægget Anders And fødselsdag indeholder affiliatelinks