Borddækning til Dinosaur fødselsdag

Del på:

Har du et barn der er helt vild med dinosaurer og er temaet for den kommende børnefødselsdag dinosaur?

De fleste drenge elsker at lege med dinosaur og leve sig ind i verden hvor dinosaurerne har overtaget. Skru tiden tilbage og hold en forhistorisk temafest med dinosaur tema.

Gå langt tilbage i tiden til, hvor dinosaurerne var de eneste levende væsener på jorden og transformér temafesten eller børnefødselsdagen til en verden fyldt med dinosaurer!

Vi har fundet en lang række  dinosaur tilbehør, som du kan pynte op med, når du skal holde den sejeste dinosaur fødselsdag:

Dinosaur invitationer

Enhver fødselsdag starter med at der inviteres gæster og hvorfor ikke starte med at skabe rammerne for den seje fødselsdag der inviteres til med nogle flotte dinosaur fødselsdag.

Find dinosaur invitationer hos The Fairytale Company

Dinosaur dug

Brug den praktiske dug med print til at dække bordet af med og sørg for at dække op med det flotteste tema, men uden at spekulere på oprydning og vask af dugen efter brug.

Find dinosaur dug hos The Fairytale Company

Dinosaur paptallerkner

Pølsehornene og pizzasneglene er bagt, grøntsagsstængerne anrettet og saftevandet hældt på kander. Nu er der blot tilbage at servere alle herlighederne på de seje dinosaur tallerkner og nyde, at festen er godt i gang.

Find dinosaur paptallerkner hos The Fairytale Company

Dinosaur papkrus

Papkrusene er dekoreret med flotte og farverige dinosaurer, som er perfekte til den kommende dinosaur fødselsdagsfest uanset hvad der serveres af drikkevarer.Find dinosaur papkrus hos The Fairytale Company

Dinosaur servietter

Til enhver fødselsdagsfest er servietter uundværlige og hvorfor ikke vælge servietter der matcher resten af temaet?

Find dinosaur servietter hos The Fairytale Company

Dinosaur folieballon

Skab en wow-faktor ved at indrette festlokalet med denne super flotte folieballon.

Find dinosaur folieballon hos The Fairytale Company

Indlægget Borddækning til dinosaur fødselsdag indeholder affiliatelinks