Spiselige Paw Patrol kageprint til fødselsdagen

Del på:

Lav årets flotteste Paw Patrol fødselsdag kage til dit barns fødselsdag.

Har du et barn der er helt skudt i Paw Patrol, så er det oplagt at overraske ham eller hende med en Paw Patrol børnefødselsdag og selvfølgelig en Paw Patrol kage.

Paw Patrols er utrolig populær blandt børn i vuggestue og børnehavealderen, samt i de første skoleår. Nuttede, men seje – Paw Patrol er de elskede hunde og katte, der lever livet med fart på. Teamet af seje hunde der redder andre, når de er i nød.

At skule lave en lækker Paw Patrol kage starter selvfølgelig med at der skal bages kage. Savner du inspiration til hvilken kage du skal bage, så husk at tjekke de mange kageopskrifter vi har hos Alletidersdag her.

Når kagen er bagt er det tid til at pynte med sejt Paw Patrol kagepynt, og hvis du gerne vil lave en flot Paw Patrol kage, så benyt dig af spiselige kageprint.

Vi har fundet de flotteste Paw Patrol kageprint til dig her:

Paw Patrol sukkerprint

Med denne spiselige sukkerprint med motiv, er det super enkelt at pynte kagen, uden at du behøver en masse remedier eller at være professionel. Alt hvad du skal gøre er, at tage sukkerprintpapiret ud ad pakken, og placere det ovenpå kagen – vupti, så har du en flot og festlig kage!

Find det hos Bagetid

Paw Patrol kageprint

Spiselig sukkerprint i fondant, med Paw Patrol redningshvalpene. Det kan bruges ovenpå fondant, marcipan, smørcreme, glasur og meget andet. Bruger du det på tørre flader, såsom fondant og marcipan, kan du med fordel pensle overfladen hvor billedet skal placeres med et tyndt lag spiselig lim for at fastgøre sukkerprintet.

Find det hos Bagetid

Spiseligt Paw Patrol billede

Lav nemt en flotte Paw Patrol kage med dette spiselige billede. Med denne spiselige sukkerprint med motiv, er det super enkelt at pynte kagen, uden at du behøver en masse remedier eller at være professionel. Alt hvad du skal gøre er, at tage sukkerprintpapiret ud ad pakken, placere det ovenpå kagen – vupti, så har du en flot og festlig kage!

Find det hos Bagetid

Mini sukkerprint med Paw Patrol

Spiselige mini sukkerprint med Paw Patrol – perfekt til muffins til børnefødselsdagen! Brug dem på dine cupcakes som pynt.  Alt hvad du skal gøre, er at tage sukkerprint ud af pakken og fjerne plastikken og placere det ovenpå kagen og vupti, så har du en flot og festlig kage!

Find dem hos Bagetid

 

Indlægget Paw Patrol kagepynt indeholder affiliatelinks