Borddækning til Super Mario fødselsdag

Del på:

Super Mario er et klassisk fødselsdagstema. Skal du holde Super Mario fødselsdag, har vi samlet lidt inspiration til borddækning og hvordan du danner rammerne for den gode fødselsdag.

Mange er vokset op med Super Mario, som blev udgivet første gang i 1985. Sidenhen har det draget millioner børn og voksne på adskillige forskellige spille konsoller.

Hvis du skal holde en Super Mario fødselsdag, kan du lave mange kreative ting, for at gøre  temaet tydeligt. Du kan f.eks lave en kage formet som en Super Mario, Luigi, Yoshi eller få Prinsesse Peach. Du kan pynte med små Super Mario figurer.

Et gennemført Super Mario tema kræver selvfølgelig også invitationer med Super Mario. På den måde er dine gæster i hvert fald ikke i tvivl om, hvad det drejer sig om, og de kan glæde sig til en sand fest fyldt med Super Mario. Med invitationerne følger også kuverter, så de er klar til at dele ud eller sende med posten.

Find Super Mario indbydelser

Dæk op til en rigtig Super Mario fest med denne plastikdug. Dugen er perfekt til enhver Super Mario fest, hvor den med målene 180 x 120 cm, vil passe til de fleste borde. Dugen er farverig og selvfølgelig fyldt med de kendte figurer fra den populære serie. Super Mario dugen kommer i plastik og kan derfor nemt tørres af, hvis der skulle spildes på den. Kan også sagtens genbruges. 

Find Super Mario dug hos Festbyen

Super Mario er en populær figur, der på trods af nogle år på bagen fortsat har mange fans blandt især de mindste. Tallerknerne er især velegnede til børnefødselsdage, da de er lavet i pap, og det er dermed nemt at rydde op efterfølgende. På tallerknen er et stort billede af Super Mario, som glad vinker til dig og dine gæster.

Find Super Mario tallerkner hos Festbyen

Super Mario engangskrus er perfekte til børnefødselsdage, hvor fødselslaren er vild med Super Mario. På krusene ses de to Mario-brødre, Mario og Luigi, som er klar til at bidrage til at din fødselsdag bliver helt perfekt. Engangskrusene er lavet i pap og er derfor yderst velegnede til børn. De går ikke så nemt i stykker, og efterfølgende er det nemt at rydde op, da de bare skal smides ud.

Find Super Mario krus engangskrus hos Festbyen

Uanset hvilken fødselsdag der skal holdes, er servietter uundværlige. Til en ægte Super Mario-fest skal servietterne selvfølgelig også passe ind i temaet. Disse Super Mario Servietter vil passe perfekt til din fest, hvor de kan pynte på bordet.

Find Super Mario servietter hos Festbyen

Sjove sugerør med de kendte figurer fra Super Mario. Sugerørene er blå og kommer med billeder af de forskellige figurer fra Super Mario-serien. 

Find Super Mario sugerør hos Festbyen

Røde og blå balloner med de to Mario-brødre som motiver. Ballonerne kan pustes op og hænges rundt omkring i huset. De kan også lægges på bordet, hvor festens gæster selv kan puste dem op.

Find Super Mario balloner hos Festbyen

Indlægget Super Mario fødselsdag indeholder affiliatelinks