Kagetilbagehør med snefnug og glimmer

Del på:
Skal du holde Frost fødselsdag, en fødselsdag op til jul eller måske en fødselsdag med juletema, er snefnug og glimmer uundgåeligt kagetilbagehør.

bagetid.dk har vi fundet frem til et stort udvalg af snefnug kagekrymmel og glimmer i forskellige farvere.

snefnug-krymmelmix-50-gramHvid og blå Snefnug krymmel

Krymmel bestående af snefnug i farverne hvid og blå. Krymmlen er oplagt til julens og vinterens bagværk. Indeholder 50 gram.

Pris: 34,95 kr. – Gå til shop

spiselig-glimmer-solv-5-gramSpiselig glimmer sølv

Spiseligt glimmer, sølv, fra Rainbow Dust. Spiseligt glimmer giver et funklende udseende og et smukt finish til kager, is, desserter, flødeboller, konfekt og andre bagværk. Dette glimmer er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

spiselig-glimmer-hvid-5-gramSpiselig hvid glimmer

Spiseligt glimmer i hvid fra Rainbow Dust. Det spiselige glimmer giver et funklende udseende og et smukt finish til kager, is, desserter, flødeboller, konfekt og andre bagværk. Dette glimmer er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

spiselig-glimmer-bla-5-gramSpiselig mørke blå glimmer

Spiseligt glimmer i mørke blå fra Rainbow Dust. Det spiselige glimmer giver et skinnende udseende og et fantastisk finish til kager, desserter, is, muffins og andre bagværk. Dette glimmer er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

spiselig-glimmer-havbla-5-gramSpiselig  lyseblå glimmer

Spiseligt glimmer i lyseblå fra Rainbow Dust. Det spiselige glimmer giver et skinnende udseende og et fantastisk finish til kager, desserter, is, muffins og andre bagværk. Dette glimmer er 100% spiseligt.

Pris: 44,95 kr. – Gå til shop

Du kan også købe:

snefnug-udstikker-7-cm

Snefnug udstikker med bløde hjørner

Denne kageudstikker er formet som et snefnug og har modsat den anden bløde hjørner. Den er fremstillet af rustfrit stål, der tåler maskinopvask og måler ca. 7 cm.

Pris: 29,95 kr. – Gå til shop

plunger-udstikkersaet-snefnug-2-stkPlunger udstikkersæt med snefnug (2 stk.)

Dette udstikkersæt består af 2 kageudstikkere formet som snefnug. Udstikkerne er af plunger-typen (dvs. med et stempel til at trykke de udstukne snefnug ud). De måler 40 og 50 mm og er fremstillet af fødevaregodkendt plast, der naturligvis kan tåle maskinopvask.

Pris: 79,95 kr. – Gå til shop
Kilde: Julegavertilalle.dk

Gem

Gem

Gem

Gem