Mariehøne fødselsdag

Del på:

Har du et barn der bare elsker Mariehøns? Så er en Mariehøne fødselsdag, det oplagte tema til den kommende fødselsdagsfest.

“Marie, Marie, Marolle – flyv op til vorherre og bed om godt vejr imorgen.” De fleste af os kan nok nikke godkendende til at vi en eller flere gang i løbet af livet har sendt en mariehøne afsted mod himlen.

Mariehøns  er flyvedygtige insekter, der næsten alle er nærmest halvkugleformede og typisk har stærke farver. De forskellige arter er kendetegnet ved et varierende antal prikker på en ofte rød eller gul baggrund.

Er temaet for den kommende børnefødselsdag Mariehøne fødselsdag, så har vi her hos Alletiders Dag samlet god inspiration sammen:

Dækkeservietter

Rigtig fine røde og hvide dækkeservietter til dit festbord. Brug de flotte dækkeservietter til at gøre noget ekstra ud af dit festbord til den næste store fest og dæk op til den ultimative mariehøne fødselsdag. Brug en flot hvid dug på bordet og placer de fine dækkeservietter under hver tallerken til gæsterne.

Find dækkeservietter hos Dreamshop Festartikler

Mariehøne tallerkner

Virkelig flotte paptallerkner med mariehøne tema. De flotte paptallerkner har en flot sort ramme med hvide prikker, rød og sort kant og inde i midten er der en super sød mariehøne tegning med små fine røde hjerter rundt omkring. Udtrykket i den flotte paptallerken egner sig super godt til børnefødselsdag. Pynt det flotteste bord med rød dug og mariehøne prikker hele vejen langs borddækningen til din fest.

Find tallerknerne hos Dreamshop festartikler

Mariehøne papkrus

Super fine papkrus med mariehøne tema. De flotte papkrus er røde udenpå med hvide prikker hele vejen rundt og foran har de en fin sort cirkel med en rød kant og en fin rød mariehøne indeni, den lille mariehøne holder et rødt hjerte i hænderne og er omringet af mindre røde hjerter. Vær kreativ og lav små fine mariehøne invitationer sammen med dit barn og send indbydelser ud til alle gæsterne der matcher til jeres fest tema.

Find mariehøne papkrus hos Dreamshop Festartikler

Mariehøne flag til muffins

Super flotte muffins flag til den perfekte fødselsdag eller fest. Bag de lækreste muffins med din favorit smag og dekorer med rød glasur med sorte prikker som en lille mariehøne. Placer derefter disse fine muffins flag i toppen af hver kage og stil de flotte kager op på et smukt fad til når gæsterne kommer. Du kan også bruge de fine flag til at putte i hjemmebagte boller til børnefødselsdagen sammen med små dannebrog flag på pind.

Find Mariehøne flag til muffins hos Dreamshop Festartikler

Mariehøne sugerør

Super flotte røde og sorte sugerør med knæk på toppen, der gør dem super lette at drikke af for børn og unge. Skal du holde temafest eller fødselsdag for dine børn, så er et mariehøne tema et virkelig skønt tema. De flotte farver og blandingen mellem den sorte og røde med prikker gør både unge og gamle glade indeni.

Find mariehøne sugerør hos Dreamshop Festartikler

Mariehøne balloner

Super sød ballon med mariehøner på begge sider af ballonen. De små mariehøner er utrolig søde og helt perfekte til når der skal holdes børnefødselsdag og i gerne vil gøre noget ekstra ud af festen. De fleste børn elsker at fejre fødselsdag og elsker når der bliver gjort noget ud af pynten til festen. Det kræver heldigvis ikke det helt store for at glæde de mindre børn og balloner er altid et sikkert hit.

Find mariehøne balloner hos Dreamshop Festartikler

Mariehøne loftdekoration

Super sød mariehøne hvirvl loftdekoration til at pynte op med til fødselsdag eller fest.

Find Mariehøne loftdekoration hos Dreamshop Festartikler

Mariehøne festhatte

Hvad er mere festligt end super flotte og unikke festhatte som både børn og voksne kan iføre sig. Disse flotte partyhatte er i vores skønne mariehøne tema og vil du gerne gøre noget ekstra ud af selve festen, så gå all-in og skab det smukkeste fest bord til den store dag.

Find Mariehøne festhatte hos Dreamshop Festartikler

Mariehøne hårbøjle

Super flot børne hårbøjle med de fineste mariehøne følehorn på toppen. Hårbøjlen er af hård plastik med små takker der gør at den sidder rigtig godt fast på hovedet og let holder hovedet væk fra ansigtet.

Find mariehøne hårbøjle hos Dreamshop Festartikler

Mariehøne tylskørt

Dette smukke tyl skørt til piger er den perfekte ekstra pynt til din mariehøne temafest med børnene. Pynt op til den smukkeste fødselsdagsfest og lad din lille mariehøne prinsesse være fint klædt på med dette flotte tylskørt. Skørtet bindes med et sort satinbånd så det let kan justeres i størrelsen til at passe nøjagtig til dit barn.

Find Mariehøne tylskørt hos Dreamshop Festartikler

Indlægget Mariehøne fødselsdag indeholder affiliatelinks