Fødselsdagstema med pink hjerter

Del på:

Har du en datter der er helt vild med pink og pigefarver? Så er et fødselsdagstema med pink hjerter det oplagte tema til den kommende børnefødselsdag.

Det kan føles som et omfattende arbejde at skulle forberede den kommende børnefødselsdag. For ikke nok med at huset skal fyldes op med legende børn, så skal der også tænkes over menu og man må selvfølgelig heller ikke gå ned på udstyr til den kommende børnefødselsdag. Du kan nem skabe den skønneste fødselsdag i pigernes yndlingsfarve med dette flotte fødselsdagstema:

Rosa dug

Når der skal pyntes op til fødselsdagen, er en af de ting man skal overveje om der skal dug på bordet. Der kan være mange fordele ved at vælge en dug og i en passende farve er den med til at understrege temaet for fødselsdagen.  Super flot og praktisk lys rosa dug på praktisk rulle direkte klar til at rulle ud på dit fest bord. Med denne smarte dug ruller du bare dugen direkte ud over bordet, klipper til i den ønskede længde. Dugen er i lækker Airlaid tekstilmateriale som ligner og føles som en stofdug når den er placeret på bordet. Pynt gerne med spiselige diamanter, små hjerter og flotte matchende tekstilservietter.

Find den rosa dug hos Dreamshop Festartikler

Pink hjerte guirlande

Smuk og unik hjerte guirlande til at matche din kærlighedsfest eller pige børnefødselsdag med hjerte og lyserød tema. Brug den smukke guirlande til at give lokalet et ekstra pift og kombiner eventuelt med lyserøde hjerte balloner og smukke papkrus og tallerkner med hjerter for en råd tråd gennem hele borddækningen.

Find pink hjerte guirlande hos Dreamshop Festartikler

Paptallerkner med hjerter

Flotte og unikke paptallerkner i hvid med lyserøde og pink hjerter strøet ud over hele tallerkenen i et smukt mønster. Brug de fine og praktiske paptallerkner hvis du skal holde en ægte pigefødselsdag. Kombiner gerne med masser af pink og lyserøde balloner og små lyserøde cupcakes til de søde piger.

Find paptallerkner med hjerter hos Dreamshop Festartikler

Papkrus med hjerter

Super fede og unikke papkrus i hvid med små pink og lyserøde hjerter. De små hjerter har en super fed deltaje hvor en række af hjerterne er i metallic pink, der giver dem et ekstra eksklusivt udtryk når du dækker bordet.

Find papkrus med hjerter hos Dreamshop Festartikler

Servietter med hjerter

Til et flot pyntet bord, hører sig selvfølgelig servietter. Flotte hvide papirservietter med pink hjerter på hele servietten.

Find servietter med hjerter hos Dreamshop Fest artikler

Lyserøde balloner

De fineste lyserøde balloner til din næste fødselsdagsfest. Skal du fejre din piges  fødselsdag og vil du gerne skabe en fantastisk udsmykning af lokalet, så er disse lyserøde balloner med teksten “Happy Birthday”, små hvide prikker og en lille fin krone den perfekte pynt.

Find lyserøde balloner med krone hos Dreamshop Festartikler

Pink hjerte balloner

Hjerteformede balloner er et hit, når det kommer til de pigede fester. Alle piger har jo et ømt punkt angående kærlighed og intet signalerer romantik og kærlighed mere, end et hjerte gør. 

Find pink hjerte balloner hos Dreamshop Festartikler

Indlægget Fødselsdagstema med pink hjerter indeholder affiliatelinks