Pokemon kager

Del på:

Der er ingen tvivl om at Pokemon er det hele stort hit, især efter Pokemon Go har set dagens lys. Er temaet for den kommende fødselsdagsfest Pokemon? Så skal der selvfølgelig ikke gåes ned på udstyr eller for den sags skyld kage til festen. Vi har fundet lidt forskelligt inspiration til pyntning af Pokemon kager til den kommende Pokemon fødselsdag – venligst udlånt af en af vores søde læsere.

Pokemon kager

Super sej Pokemon kage – kagen er en chokoladekage smurt op med choko-smørcreme og med indfarvet fondant, derudover er pokeballs samt pokestops er lavet i fondant. Du kan nemt selv lave din egen fondant – se opskriften her. Har du ikke mod på at lave fondanten selv, kan man købe mange fondant-farver hos blandt andet Bagetid.dk.

Pokemon-kager-pokemon-fødselsdag-alletiders-dag-børne-fødselsdag-inspiration

De sidste figurer på kagen er fundet på Aliexpress og er i plast – fordelen ved dette er så er der lidt legetøj til efter kagen er spist. Har du mod på det, kan du selvfølgelig også prøve at lave flere af figurerne i fondant.

Pokemon-kager-pokemon-fødselsdag-alletiders-dag-børne-fødselsdag-inspiration

Endnu en Pokemon kage der som den ovenstående er en chokoladekage smurt op med choko-smørcreme og med indfarvet fondant. Navn og  pokeballs i fondant. Siden er smurt op med hjemmelavet frosting.
Billeder og inspiration til Pokemon kager: Kamilla Toktas