Borddækning til LOL Surprice fødselsdag

Del på:

Har du et barn der helt vil med LOL? Så overrask hende med en LOL Surprice fødselsdag. LOL eller L.O.L Surprise er det helt store hit indenfor legetøj.

De sjove & populære LOL Surprise dukker er et stort hit blandt mange børn, der elsker overraskelser, dukker og smart tøj. De søde, små dukker med forskellige karaktertræk er sjove at lege med, og der er garanti for glæde og begejstring.

Hvis du skal holde en LOL fødselsdag, kan du lave mange kreative ting, for at gøre “LOL surprice” temaet tydeligt og omdrejningspunktet. Du kan f.eks lave en kage med LOL dukkerne i fondant eller pynte fødselsdagskagen med små topfigurer af LOL dukkerne.

LOL Fødselsdags Banner

Til dig som elsker LOL, så har du nu mulighed for at købe en helt serie med dem, og bruge til din fødselsdag. Her får et super flot banner.

Find det hos Temashop

LOL balloner

Pynt hjemmet op med LOL balloner, når fødselsdagens menu er indtaget kan balloner desuden bruges til ballondans eller til hver enkelt gæst kan få deres egen ballon med hjem.

Find dem hos The Fairytale Company

LOL borddug

Bordet til LOL fødselsdagen, skal selvfølgelig dækkes med en dug der masser resten af temaet. Flot farverig LOL plastikdug.

Find dugen hos The Fairytale Company

LOL Fødselsdags Kopper, Papir

Flotte LOL papkrus der matcher resten af borddækningen. Husk at savner du inspiration til drikke  der kan serveres til fødselsdagen, har vi her på Alletiders dag samlet forskelligt inspiration til drikkevarer – se her.

Find hos Temashop

LOL paptallerkner

Flotte smarte LOL paptallerkner, der matcher resten af temaet. Uanset hvad der skal serveres til fødselsdagen, kan det være en fordel at vælge paptallerkner, så det er nemt at rydde af bordet bagefter og du som forældre ikke skal være nervøs for at få knust noget af det pæne porcelæn.

Find dem hos Temashop

LOL servietter

Ingen fødselsdagsfest uden servietter og selvfølgelig skal de passe til resten af temaet. 

Find dem hos Temashop

LOL festhatte

Gør festen ekstra festlig ved at give hver gæst deres egen LOL paphat.

Find hos Temashop

SE OGSÅ: Smiley fødselsdag

SE OGSÅ: Frost fødselsdag

Indlægget Borddækning til LOL Surprice fødselsdag indeholder affiliatelinks