Monster fødselsdag

Del på:

Har du et barn der er helt vild med monstre eller bare farver generelt, så er en monster fødselsdag, hvor der er knald på farverne lige sagen.

At holde børnefødselsdag er altid en festlig begivenhed, men festen bliver straks lidt sjovere hvis der er valgt et tema for fødselsdagen. Dette unikke monster tema er perfekt til dig der skal holde fødselsdagsfest og elsker et fuldendt festtema. Skab en fantastisk aften eller dag i selskab med de søde monstre. Dette monster tema vil med garanti skabe glæde blandt både voksne og børn og du kan med fordel kombinere med pink, limegrønne eller turkise balloner rundt omkring i hele lokalet – kun fantasien sætter grænser for din monster temafest!

Vi har fundet en masse flotte ting frem, som du kan bruge til at skabe rammerne for den perfekte monster fødselsdag.

Selve monster temaet har mange farver i sig selv, så når bordet skal dækkes kan man evt. nøjes med en ganske simpel hvid dug eller i skrigende farve der matcher resten af temaet.

Monster dækservietter

Deltagerne til fødselsdagen kan være med til at sætte deres egen præg på borddækningen i form af disse dækservietter. De sødeste og sejeste dækkeservietter til at male på, perfekt som underholdning til børnefødselsdagen. Brug dem eventuelt som dækkeservietter under tallerknerne og når maden er spist kan ungerne gå i gang hver for sig med at dekorere de flotte cirkler. De kan også pynte dem med glimmer eller farve med tuscher hvis det foretrækkes. Skriv navn på børnenes cirkler og lad dem tage et minde om dagen med hjem til at hænge på værelset.

Find Monster dækservietter hos Dreamshop Festartikler

Farverige tallerkner

De praktiske paptallerkner er lavet en i super fed vendbar model så du kan bruge begge sider af tallerkenen som har hver sin farve. Tallerkenen er perfekt til både grill aften og fødselsdagskage.

Find tallerknerne hos Dreamshop Festartikler

Bestik i træ

Fedt træbestik til monster temafest serie eller til brug ved sommerfesten i haven. Kombiner gerne dette flotte træ bestik engangsbestik med de matchende paptallerkner, papkrus og resten af det super fede monster temafest borddækning.

Find træbestik hos Dreamshop Festartikler

Farverige papkrus

Virkelig fede og anderledes papkrus i blandede farver der matcher resten af det super fede monster temafest serie. Papkrusene kan indeholde både varme og kolde drikke og er den perfekte måde at holde fest på, men uden at skulle bekymre sig om opvasken undervejs.

Find de farverige papkrus hos Dreamshop Festartikler

Monster festhatte

Disse super seje og sjove party hatte er en skøn ekstra detalje til din børnefødselsdag eller som sjov og ballade til ungerne til fødselsdagen. Lad børnene selv dekorere sin egen hat og bind en tynd elastik i bunden af hatten til at holde den på plads. De sjove monster figurer vil med garanti bringe glæde og smil frem hos børnene.

Find Monster paphatte hos Dreamshop Festartikler

Monster popcorn bægre

Skal der serveres popcorn til monster fødselsdagen, så server dem i disse seje monster popcorn bægre. Du kan selvfølgelig også bruge de seje popcorn bægre til at servere chips, slik og andre lækkerier i.

Find Monster popcorn bæger hos Dreamshop Festartikler

Fotoskilte briller

Lav lidt ekstra sjov underholdning for børnene og lad dem klæde sig ud med disse super sjove briller, du kan eventuelt købe forskellige slags parykker eller udklædningstøj og lade ungerne selv vælge hvad de vil have på på billederne. De anderledes billeder vil med garanti være super sjove at kigge igennem og gemme efter festen.

Find fotoskilte briller hos Dreamshop festartikler

Monster kagepynt

Bag dine lækreste muffins og pynt dem med de flotte cupcake wrappers og de søde og sjove monstre som pynt ovenpå hver muffins. Børnene til festen vil med garanti elske disse dejlige pyntede kager.

Find monster kagepynt hos Dreamshop festartikler

Monster tema banner

Unik og sjov banner i sort med teksten “GRRR!” med store bogstaver på banneren. Den fine banner er en anderledes måde at pynte op til fest for vennerne eller børnene fra børnehaven. Skab en skøn og festlig stemning med vores monster tema og vær sikker på at skabe en uforglemmelig dag eller aften for dine gæster.

Find Monster tema banner hos Dreamshop festartikler

Festbanner

Super flotte mini bannere i blandede farver til at pynte i dit lokale til festen.

Find mini bannere hos Dreamshop festartikler

Indlægget Monster fødselsdag indeholder affiliatelinks