Tilbehør til Unicorn kage

Del på:

Har du også en lille prinsesse derhjemme som er vild med enhjørninge, så er skal der selvfølgelig være en Unicorn kage til fødselsdagen.

Enhjørningen er ofte hvid, og har altid et horn i panden. Enhjørningen er et ædelt og venligt dyr, ofte meget genert og utilnærmelig. Men har du først gjort dig venner med en enhjørning er der ingen grænser for, hvad den vil gøre for dig.

En enhjørning er et fantastisk og smukt fabeldyr der emmer af eventyr, skønhed, elegance og fantasi for mange små og store piger. Skal du holde enhjørning fest er det en rigtig fin ide at gå all-in og bage flotte enhjørning muffins eller en smuk enhjørning kage. Drys kagen med masser af glimmer og lav smukke detaljer som små sølv horn og ører på kagerne.

Hvis du skal holde en Unicorn fødselsdag, heldigvis er det også et tema, som giver mulighed for at lave rigtig mange kreative kager og muffins. Men er du ikke så kreativ eller tiden knap, kan du nemt lave en flot Unicorn kage med Unicorns kageprint eller kagetilbehør:

Chubby nicorn kagefigur

Skal du lave den vildeste unicorn kage? Så er det nu du skal slå til for at få en flot unicorn kagefigur, som virkelig vil pynte på toppen af din kage. Chubby unicorn riding er en enhjørning med lidt tykke kinder, som kommer ridende med en lille småkage på sadlen. Det anbefales, at placere kagefiguren ovenpå et stykke plastik eller fondant. Når kagen så skal spises kan du nemt fjerne enhjørningen derfra. Figuren er ideelt til en børnefødselsdag eller hygge med familien.

Find den hos Kforkage

Enhjørning kagefigur

Lav den flotteste fødselsdagskage med chubby unicorn birthday kagefiguren! Du vil virkelig kunne imponere alle børnene med denne unicorn på toppen af kagen. Kagefiguren kan nemt bruges igen og igen. Denne enhjørning holder en fødselsdagskage i den ene hånd og en tallerken med småkagerester i den anden. Det er altså en rigtig flot kagefigur, som er uden PVC.

Find den hos Kforkage

Unicorn sukkerprint

Spiseligt unicorn kageprint – 100% spiseligt sukkerpapir. Nu kan du nemt lave en flot temakage til en der elsker unicorns. Det eneste du skal lave er en velsmagende kage, og så skal sukkerprintet bare på toppen af kagen. 

Find det hos Kforkage

Regnbue og unicorn kagepynt

Pynt dine kager med farvestrålende regnbue og enhjørninge kagepynt fra FunCakes. FunCakes har produceret dette søde spiselige regnbue og unicorn dekorationssæt, som du nemt kan pynte dine kager med. De små søde enhjørninge kommer i hvid med fine sorte øjenvipper og en manke bestående af alle regnbuens farver, som fint matcher de små regnbuer. 

Find det hos Kforkage

Unicorn muffinsforme

Magic Unicorn muffinsforme fra Decora er en box med de skønneste (og mest magiske) enhjørninge, som man kan ønske sig til kagebordet. I alt 36 stk. muffinsforme i kraftigt non-stick pergamentpapir.

Find dem hos Kforkage

Enhjørning kageudstikker og bageform

XXL enhjørning udstikker – den perfekte udstikker til stor enhjørningekage. Det kan være rimelig svært at lave en enhjørning-kage i frihånd. Men ikke længere: brug i stedet denne unicorn udstikker og bageform i ét.

Find den hos Kforkage

Enhjørning sukkerprint

Magisk og blid, enhjørningen er et mytisk væsen, som mange børn elsker. Og når dit barn elsker de smukke pastelfarver i enhjørningens fantasifulde verden, ved du, at det er det ideelle fødselsdagstema.

Find sukkerprintet hos The Fairytale Company

Unicorn kagefigur

Magisk og blid, enhjørningen er et mytisk væsen, som mange børn elsker. Og når dit barn elsker de smukke pastelfarver i enhjørningens fantasifulde verden, ved du, at det er det ideelle fødselsdagstema. Figuren kan bruges som topfigur på en lagkage.

Find den hos The Fairytale Company

SE OGSÅ: Borddækning til Unicorn fødselsdag

SE OGSÅ: Magisk enhjørning fødselsdag

SE OGSÅ: Gratis download –  enhjørning bordkort

Indlægget Tilbehør til Unicorn kage indeholder affiliatelinks