Lækker banankage

Del på:

Er barnet helt vild med bananer, så skal han/hun da have en banankage som en del af kagebordet til næste fødselsdag. Der er heller ikke noget bedre end en god lækker banankage. Vi har fundet en lækker opskrift på en god svampet banankage, som du med fordel kan servere til børnefødselsdagen. Opskriften kan ikke så mange ingredienser og er derfor nem at bikse sammen både til fødselsdag, men også hvis du en dag skulle få uventede gæster.

Ingredienser

2 modne bananer
100 g sukker
1 tsk vaniljesukker
1 æg
4 spsk mælk
50 g smeltet smør eller margarine
125 g mel
1 tsk bagepulver

Fremgangsmåde

Start med at mose bananerne og rør dem godt sammen med sukker, vanilje og æg. Tilsæt herefter mælk og smeltet smør. Til sidst røres mel og bagepulver røres i og det hele blandes godt sammen. Dejen fyldes i en smurt form ca 1 L.
Bagetid ca 30 min ved jævn varme ( 170 grader ).

For at gøre kagen ekstra lækker, kan du smelte noget mørk chokolade og hælde ud over kagen. Eller prøv så snart kagen kommer ud af ovnen at ligge pålægschokolade på. Du kan selvfølgelig prøve at kaste dig ud i at dekorere den med frosting.  Prøver du dig frem med frosting, kan du pynte kagen på mange måder, en mulighed er den viste på billedet.