Kokossnegle opskrift
Ved du heller hvad du skal finde på at servere til den kommende børnefødselsdag? Hvad med en omgang kokossnegle pyntet med en farve glasur der passer lige til fødselsdagens tema? Vi giver dig her en lækker kokossnegle opskrift:
Ingredienser
Dej
25 gram gær
1,5 dl mælk
100 gram blød smør
1 æg
2 spsk. rørsukker
500 gram hvedemel
Fyld
135 gram blødt smør
100 gram brun farin
125 gram kokos
Fremgangsmåde
Start med at røre gæren ud i lidt lunet mælk. Derefter tilsættes smør, æg og rørsukker til blandingen og til sidst melet. Ælt dejen godt sammen og lad den hæve et lunt sted ca. 1 times tid.
Fyldet laves ved at røre smør, farin og kokos godt sammen.
Når dejen er færdighævet, rulles den ud til ca 0,5 cm´s tykkelse og kokosblandingen fordeles jævnt henover. Rul det hele sammen som en roulade og skær rouladen i ca. 2 cm tykke skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad sneglene hæve 20 min, mens ovnen varmer. Bag sneglene ved 200 grader i ca 15 min. Når sneglene er færdige og er kølet af, kan de pyntes med perlesukker eller glasur, alt efter hvad du er mest til.
Velbekommen!
Kilde: Alletiders Bagebog