Frosting uden flødeost

Del på:

Vil du gerne gøre lidt mere ud af dine muffins eller kage til børnefødselsdagen, så prøv med en omgang frosting. Frosting er den Amerikanske udgave af glasur, den har bare en tykkere konsistens og smager vidunderligt. Fordelen ved den lidt tykkere konsistens er at det er nemmere at forme og dermed at dekorere med. Der findes flere forskellige opskrifter på hvordan en god omgang frosting skal laves, de fleste er med flødeost. Men er du ikke til flødeost, har vi fundet en opskrift på Frosting uden flødeost som du nemt kan lave. Har du endnu ikke fundet ud af hvilken opskrift du skal bruge til din muffins, så prøv denne grundopskrift på muffins.

Ingredienser

150 gram Smør
300 gram Flormelis
1 tsk. Vaniljeessens
2 spsk. Vand

Fremgangsmåde

Rør smør blød med flormelis. Tilsæt varmt vand, vaniljeessens og pastafarve og rør til konsistensen er blød. Hvis frostingen føles for blød tilsæt ekstra flormelis. Stilles på køl i 1 times tid inden den sprøjtes på de færdig bagte kager med en tyl.

Fordelen ved pastafarver er, at de er særdeles drøje i brug, så du kun behøver at bruge en smule for at opnå et godt resultat. Derudover ændrer en pastafarve i modsætning til fx flydende frugtfarve ikke på konsistensen af det farvede. Hos Bagetid har de et stort udvalg af pastafarver.

Har du lyst til at gøre lidt mere ud af dekorationen, kan du pynte med kagepynt i form af krymmel, sukkerfigurer, farvet sukker eller sukkerperler. Vi har fundet lidt eksempler på kagepynt frem:

guldstovGuldstøv – Kan bruges som pynt på konfekt, desserter og kager. Pris 34,95 køb her

mini-marshmellows-50-gram

Mini marshmellows – eller skumfiduser. Brug dem som pynt på cupcakes og en anderledes lagkage! Bøtten indeholder 50 gram skumfiduser i farverne hvid, grøn, lyserød og gul. Pris 31,95 køb her

sukkerdekoration-fodbolde-12-stk

Spiselige sukkerfigurer formet som fodbolde. Pakken indeholder 12 små fodbolde. Størrelse: ca. 25 mm. Pris 34,95 køb fodboldene her

Se et større udvalg af kagepynt her


Gem