Muffins med marcipan og flødeskum
Muffins er en god og lækker kageform til børnefødselsdagen.
Muffins med marcipan og flødeskum er perfekt til et lille teselskab eller som Dinosaur muffins.
Disse muffins smager også himmelsk sammen med et krus varm chokolade
Ingredienser:
- 2 æg
- 120 g. sukker
- Kornene fra en halv vaniljestang
- 100 g. revet marcipan
- 125 g. hvedemel
- 1/2 tsk. bagepulver
- 75 g blødt smør
- Pynt – F.eks krymmel eller spiselige diamanter
Pisk smør, sukker og vaniljekorn sammen til det er en luftigt masse. Tilsæt æggene til blandingen er en jævn masse.
Bland melet, revet marcipan og bagepulver blandes sammen i en skål, bland det i smør og æggemassen.
Fyld dejen i muffin formene til de er ¾ fulde. Bag kagerne i en forvarmet ovn på 175 grader varmluft. Bag i 18 minutter.
Når muffinsene er kølet af pyntes de med flødeskum og f.eks krymmel eller spiselige diamanter.
Du kan også købe: