Lav sjove vaffel dyr

Del på:

De fleste børn er vilde med vafler, som kan serveres med en masse forskelligt tilbehør såsom is, frugtstykker, flødeskum, slik, krymmel, marmelade, Nutella osv. Det er kun fantasien der sætter grænser og børn vil elske selv at kun dekorere deres vaffel med deres yndlings tilbehør. Har fødselsdagen et dyretema eller vil du gerne lave lidt ekstra sjov ud af de vafler der bliver serveret, kan vi her på Alletiders dag anbefale dig at lave vaffel dyr.

Vaffel dyr kan laves på et vaffeljern med dyremotiv og kan med fordel laves både til børnefødselsdagen eller til weekendhyggen.

Skærmbillede 2017-05-19 kl. 16.54.09

KitchenPro Vaffeljern med dyremotiv, sælges bl.a. hos Coolstuff, der beskriver produktet således:

De sjældne vaffeldyr vandrer frit omkring på savannen. Flokken bevæger sig mod det store og luftige bjerg af flødeskum, der tårner sig op i horisonten. På vejen derhen stopper de sprøde dyr op og græsser på området med syltetøj. Begynder du også at blive sulten? Har du lyst til en flok helt specielle vaffeldyr?

Med KitchPro Vaffeljern kan du bage tre vafler samtidigt; en elefant, en giraf og en løve. På nogle få minutter har du en flok sprøde og lækre vaffeldyr, der er klar til at blive spist! Jernet har non-stick belægning og er nemt at rengøre, når du er færdig med at bage din vaffelzoo.Vaffeldyrene bliver ca. 8 x 10 cm.

Vaffeljern med dyremotiv kan købes hos Coolstuff

Indlægget Lav sjove vaffel dyr indeholder affiliatelinks