Pølsemuffins opskrift

Del på:

Pølsemuffins er gode til madpakken, men kan også med fordel bruges til den kommende børnefødselsdag. Denne pølsemuffins opskrift er nem at lave og de nybagte muffins kan med fordel fryses ned, hvis de alle sammen ikke spises på en gang.

Ingredienser

500 g mel
150 g smør el margarine
75 g gær
2/12 dl mælk
1 spsk sukker
1 tsk salt

200 gram pølser

Fremgangsmåde

Start med at smelte smøret og bland det med mælk og gær. Herefter røres resten af ingredienserne (pånær pølser) i, rør dog gerne mel i lidt af gangen. Hak pølserne ud i små tern og bland dem sammen med resten af dejen. Rør dejen godt sammen, inden den fyldes op i muffinsformene. Lad muffins hæve i cirka 20 min under et fugtigt klæde. Imens tændes ovnen på  20 grader. Pensel herefter muffins med æg, før de sættes i ovnen på midterste rille og bages i cirka 10 min.
Lad de færdigbagte pølsehorns muffins køle af inden de serveres.




Kilde: Alletiders Bagebog