Hjemmelavet varm chokolade

Del på:

En sikker vinder til enhver fødselsdag der holdes hen over efteråret eller vinteren, er hjemmelavet varm chokolade. Til en god lagkage hører sig en kop varm chokolade. Her er opskriften på en nem og velsmagende varm kakao, som helt sikkert vil falde i god jord hos både børn og voksne.

Ingredienser

(ca. 6 personer)

1,2 liter letmælk

3 spsk. kakao

5 spsk. sukker

1 spsk. vand

100 gram mørk chokolade

 

Fremgangsmåde

Start med at komme mælken i en gryde med 1 spsk. sukker. Resten af sukkeret røres i en lille skål sammen med kakao og 1 spsk. vand. Hak chokoladen. Varm mælken op og rør derefter kakaomassen i den varme mælk. Dernæst tilsættes den hakkede chokolade til den varme kakao. Rør rundt til det er hele er godt blandet sammen og så er der klar til servering.

Hæld den varme chokolade i krus. Stil piske flødeskum og mini skumfiduser på bordet og lad børnene selv tage det tilbehør de har lyst til.

Hjemmelavet varm chokolade

Mini marshmellows – eller skumfiduser. Brug dem som pynt på cupcakes og en anderledes lagkage! Bøtten indeholder 50 gram skumfiduser i farverne hvid, grøn, lyserød og gul. Pris 31,95 køb her




Indlægget Hjemmelavet varm chokolade inderholder affiliatelinks