Sjove isterninger til fødselsdagen

Del på:

Når den kommende børnefødselsdag skal holdes, kan man gøre en del for at fremhæve det tema der er lagt for festen. Det kan både gøres ved at pifte borddækningen og hjemmet op, men det kan også ske ved at lave lidt ekstra sjov ud af mad og drikkevarer. Ved maden kan det gøres ved at skære maden ud i sjove former, flotte farver, miniudgaver af velkendte retter, barnets livret eller man tænke over mad der passer til det tema der er lagt for fødselsdagen. Ved drikkevarer findes der også et hav af muligheder f.eks. sodavand, børnedrinks eller hvad med vand med smag?

Har du styr på mad og drikke, men synes lige der mangler den ekstra prik over i´et? Så kan vi anbefale dig at lave sjove isterninger til fødselsdagen. For uanset hvilken drikkevare børnene får serveret, bliver drikken straks lidt sjovere når isterningerne har en sjov form. Sjove isterninger kan nemt laves med silikoneforme:

collage

  1. Disse terninger er oplagt til fest med et uhyggeligt tema. Lav sjove isterninger med “Skriget” motiver til din temafest, Halloween, fødselsdag. Med farvet saft vil disse lidt uhyggelige isterninger helt sikkert vække opsigt. Find formen her.
  2. Er temaet for festen Star Wars, så skal der da være Darth Wader isterninger i børnenes drikkevarer. Star Wars og Darth Vader silikoneformen er perfekt til isterninger, chokolade, slik.
  3. Fuldend piratfesten med pirat isterninger. Lav sjove og festlige isterninger til pirat festen eller børnefødselsdagen med denne pirat isterning bakke.
  4. Siliconeform med vampyrtænder. Lav sjov til festen med farvede isterninger eller slik til Halloween festen. Med denne form kan du lave 5 sjove, uhyggelige og flotte vampyrgebis, som alle vil synes er rigtig sjove.

Man kan også vælge at gøre isterningerne mere festlige med farvet vand eller ved f.eks. at fryse frugt ind i isterningen. 

Og husk også at når der serveres drikkevarer at der ikke må mangle sugerør. Her kan du enten vælge ganske simple sugerør i sjove farver eller hvad med nogle fine sugerør med pynt?

 

Hos Sjovogkreativ.dk findes ALT til en børnefødselsdag.

Alle de viste produkter er fundet hos Sjovogkreativ.dk, der er eksperter i leg og fest i børnehøjde. Gå til Shop.

Uanset om du planlægger en børnefødselsdag med eller uden tema og med/uden skattejagt, så har sjovogkreativ.dk hvad du har brug for – til at lave rammerne for dagen. Og en af de helt store fordele er at det er muligt at handle de ting man skal bruge til børnefødselsdagen stykvis. Hos Sjovogkreativ behøver du kun at købe det du har brug for. Størstedelen af vores varer sælges stykvis og du bestiller kun dit ønskede antal.

Banner-alletiders