Første fødselsdag

Del på:

Skal junior holde sin første fødselsdage? Så er det værd at overveje dette fine 1 års fødselsdagstema

Gør noget ekstra ud af festen og skab en hyggelig 1 års fødselsdag stemning. Temaet er 1 år. Tænk hvad der er sket på bare ét år! Fra den lille nyfødte til den skønne dreng, der nu knap og nap kan gå omkring. Find den hvide du frem og dæk et fødselsdagsbord for junior med 1 års temaet. Overvej blå balloner og blå pynt til festen.

Nedenfor ses en lille del af udvalget i dette fine fødselsdagstema. Lad dig inspirere til en uforglemmelig dag i børnehøjde uden at du behøver at lave det hele selv. Vælg nogle produkter i det blå 1 års tema til børnefødselsdag og du er halvvejs i mål med dekoration og pynt til denne særlige dag.

første fødselsdag børnefødselsdag 1 år blå dreng fødselsdag

Blåt 1 års fødselsdagstema  – oplagte til børnefødseldag til de mindste

Blåt 1 års dekorationstema til børnefødselsdag består både af engangsservice, bordpynt og dekoration og de særlige ting, der gør at dagen ikke glemmes foreløbingt af hverken fødselsdagsbarnet eller gæsterne.

 

paptallerken 1 års fødselsdag

Paptallerkner til 1 års fødselsdag

Barnets første fødselsdag er en stor begivenhed for forældrene. Fylder din søn 1 år, så dæk op til fødselsdagsfest med disse fine tallerkner. Du får en pakke med 8 stk paptallerkner i lyseblå med et fint motiv. Server kage eller fødselsdagsmenuen på disse tallerkner – og det smarte er, at de er lavet i pap, så du sparer opvasken.

Find dem hos Temashop

 

1 års fødselsdag dekoration pynt blå

1 års fødselsdagspynt

Fejr babyens første fødselsdag med disse snoede lyseblå hvirvler med 1-tal for neden.

Find dem hos Temashop

 

papkrus 1 års fødseldag blå

Papkrus til 1 års dagen

Fylder barnet 1 år, så dæk op til fødselsdagsfest med disse flotte plastikkrus med motiv. Krusene kan indeholde 200 ml væske og du bestemmer selv, om de skal fyldes med sodavand, saft eller noget helt tredje.

Find dem hos Temashop

 

blå balloner 1 års fødselsdag

Balloner til 1 års dagen

Hvis der skal gøres lidt ekstra ud af den lille drengs første år kan disse 25 lyseblå balloner være med til at give udsmykningen et ekstra skub. Måler 28 cm.

Find dem hos Temashop

 

1 års servietter

Servietter til den store dag

1 års fødselsdag er noget helt særligt og med disse servietter kan du pynte op til den særlige begivenhed. Du får 20 2-lags serviette i lyseblå med fint motiv, som gæsterne kan tørre fingre i, når de har spist fødselsdagskage.

Find dem hos Temashop

folie talballon

Blå folie ballon med 1 tal

Festlige talballoner i blå, som med sikkerhed vil være en succes til din fest. Ballonerne pustes op med almindelig luft og med den smarte automatiske lukkesystem, så er de meget nemme at anvende.

Find det hos Temashop

LÆS OGSÅ: Lille blå flyver

LÆS OGSÅ: Gurli Gris fødselsdagstema

 

Indlægget Første fødselsdag indeholder affiliatelink til relevant e-mærket netbutik