Blodig halloween fødselsdag

Del på:

Skal I holde en børnefødselsdag med uhygge? Så er temaet blodig halloween fødselsdag oplagt til den kommende fødselsdag.

Halloween er en begivenhed som er blevet og mere populær i de danske hjem. Har du et barn der har fødselsdag omkring halloween eller som bare er vild med uhygge, så er en blodig halloween fødselsdag lige sagen.

Halloween er en amerikansk skik, der har rødder fra irske skikke, overtro og religion, hvor man fejrer hekse, vampyrer, skeletter, spøgelser og andre mørke skikkelser fra underverdenen. Selve ordet halloween kommer fra ‘all hallow even’, som på oldengelsk betyder allehelgensaften.

Til halloween, som fejres i forbindelse med den kristne højtid allehelgen, er der tradition for et hav af aktiviteter, for eksempel at udskære græskarhoveder, at klæde sig ud og kime dørklokker i jagten på slik, at besøge spøgelseshuse eller se gyserfilm.

Blodig halloween dug

Dit bord bliver ekstra uhyggeligt med denne blodige Halloween dug, der måler 180×130 cm.

Find dugen hos Temashop

Blodige tallerkner

Uanset hvad menuen skal bestå af til den kommende halloween børnefødselsdag, så server det på nn uhyggelig tallerken, der viser præcis hvor blodig Halloween kan være.

Find blodige tallerkner hos Temashop

Blodige papkrus

Festens drikkevarer bliver lidt ekstra blodige med disse drabelige kopper, der passer til Halloween festen. En oplagt drink at serverer til jeres halloween fødselsdag, er en blodig drink.

Find krusene hos Temashop

Blodig halloween guirlande

Sej guirlande med blodige våben på. Helt perfekt til oppyntningen til Halloween.

Find guirlanden hos Temashop

Halloween fotorekvisitter

Skal du holde halloween fest, så skal du da også have disse 12 forskellige halloween fotorekvisitter, der gør festen meget sjovere.

Find fotorekvisitter hos Temashop

Find mere Halloween festudstyr hos Temashop

Indlægget Blodig halloween fødselsdag indeholder affiliatelinks