Borddækning til bondegård fødselsdag

Del på:

Har du et barn der er helt vild med dyr og elsker at komme en tur på bondegården? Så er det oplagte tema til den kommende fødselsdagsfest selvfølgelig en bondegård fødselsdag.

At holde børnefødselsdag er altid en festlig begivenhed, men festen bliver straks lidt sjovere hvis der er valgt et tema for fødselsdagen. Dette unikke bondegårds tema er perfekt til dig der skal holde fødselsdagsfest og elsker et fuldendt festtema.

Når du skal holde bondegårdstema fest er der utrolig mange muligheder for sjove børnefødselsdagslege og underholdning. Print for eksempel søde tegninger med bondegårdsdyr, og lad de mindre børn farvelægge de flotte tegninger med tuscher eller farveblyanter. Til de lidt større børn kan i lave bondegård quiz eller skattejagt på bondegården. Gem en række printede dyr rundt omkring i huset og lad børnene gå på jagt efter de mange dyr. 

Skal der være kage til fødselsdagen, så vær kreativ og lad den være formet som yndlingsdyret eller er du meget kreativ, så lav en bondegård med en masse dyr.

Skab rammerne for bondegårds fødselsdagen med disse festartikler:

Bondegårds invitationer

Enhver fest starter selvfølgelig med at der skal inviteres gæster og hvorfor ikke understreg temaet for festen allerede i invitationerne? De flotte invitationer er formet som en stor rød lade med en flot flagbanner hængende hvor der står “You’re invited” og søde bondegårdsdyr der står foran laden. Invitationen kan åbnes op forfra med to låger der går ud til siden og indeni er der plads til at kunne skrive detaljer omkring festen.

Find bondegårds invitationer hos Dreamshop Festartikler

Bondegårds dug

Super flot og praktisk plastikdug med de flotteste bondegårdstema dekorationer på begge sider af dugen. Plast dugen er hvid ned langs midten og har flotte dyremotiver på begge sider.

Finde bondegårds dug hos Dreamshop Festartikler

Bondegårds paptallerkner

Med paptallerkner sikrer du dig en rigtig flot og festlig borddækning, samtidig med at du sparer tid på opvasken under festen. 

Find bondegårds paptallerkner hos Dreamshop Festartikler

Bondegårds papkrus

Disse søde papkrus er perfekte til dig der er i gang med at planlægge den store bondegårdstema fest. Krusene har et rigtig flot print hele vejen rundt med en flot rød bondegård og masser af søde dyr der står og smiler.

Finde bondegårds papkrus hos Dreamshop Festartikler

Bondegårds servietter

Servietterne har fine dejlige klare farver, en flot rød bondegård og bondegårdsdyr der holder festlige balloner. 

Find bondegårds servietter hos Dreamshop Festartikler

Bondegårds ballon

Rund og flot folieballon med bondegårdstema til din børnefødseldag eller fødselsdagsfest med bondegårdsdyr. Den flotte ballon kan både bruges som heliumballon eller pustes op med almindelig luft og placeres på en ballonpind. Ballonen er perfekt for drengen eller pigen der er vild med dyr og gerne vil holde en fantastisk bondegård fødselsdagsfest.

Find bondegårds ballon hos Dreamshop Festartikler

Bondegårds loftdekorationer

Pynt lokalet med masser af farverige balloner og hæng disse loftdekorationer mellem ballonerne for at skabe den helt rigtige bondegårds stemning. 

Find bondegårds loftdekorationer hos Dreamshop Festartikler

Sukkerpynt, dyr

Virkelig søde sukkerpynt figurer til dine cupcakes, muffins eller til kage med bondegårdstema. Skal du holde børnefødselsdag eller temafest og vil du gerne gøre noget ekstra ud af kagerne til festen, så er disse sukkerdekorationer helt perfekte.

Find sukkerpynt, dyr hos Dreamshop Festartikler

Indlægget Borddækning til bondegård fødselsdag indeholder affiliatelinks