Borddækning til Mickey Mouse fødselsdag

Del på:

Mickey Mouse er altid et klassisk fødselsdagstema til børnefødselsdagen.

Mickey Mouse er entusiastisk og udadvendt og har et optimistisk syn på livet. Mickey er sjov, skør og drillesyg – en gang imellem går han over stregen. Han roder sig ofte ud i vanskelige situationer, men som regel redder hans godtroenhed og bløde hjerte ham ud af ilden. Med sit kloge og viljefaste væsen er Mickey Mouse altid den underlegne, der vinder pga. mod og kampdrift. Og bedst af alt … han elsker sjov og ballade.

Hvis du skal holde en Mickey Mouse fødselsdag, kan du lave mange kreative ting, for at gøre  temaet tydeligt. Du kan f.eks lave en kage med et spiseligt foto af Mickey Mouse, eller pynte fødselsdagskagen med små plastik figurer af Mickey Mouse og vennerne.

Enhver fødselsdag starter selvfølgelig med planlægningen og at invitere gæster til den store dag. Og hvorfor ikke slået temaet for festen fast med det samme, med Mickey Mouse indbydelser.

Find Mickey Mouse indbydelser hos magiske The Fairytale Company

Bordpynten klares nemt med en Mickey Mouse dug i flotte farver. Men synes du ikke det er nok, så sæt evt Mickey Mouse og vennerne figurer rundt om på bordet. 

Find Mickey Mouse plastikdug hos magiske The Fairytale company

Uanset hvad der skal serveres til Mickey Mouse fødselsdagen, så gennemfør temaet ved at vælge paptallerkner. Fordelen er desuden at det er nemme at rydde af bordet bagefter og du slipper for en stor opvask. 

Find Mickey Mouse paptallerkner hos magiske The Fairytale Company

Væske skal der til i løbet af fødselsdagen og uanset hvilke drikke du vælger at servere, så skal det da serveres i Mickey Mouse krus.

Find Mickey Mouse krus hos magiske The Fairytale Company

Uanset hvad fødselsdagens menu bliver, så vil der helt sikkert blive brug for servietter.

Find Mickey Mouse servietter hos magiske The Fairytale Company

Oppyntning til Mickey Mouse fødselsdagen, gøres nemt med Mickey Mouse balloner og senere på dagen kan ballonerne bruges til ballondans eller hver enkel gæst kan få hver deres seje ballon med hjem.

Find Mickey Mouse balloner hos magiske The Fairytale Company

Gør Mickey Mouse fødselsdagen mere festlig med Mickey Mouse paphatte

Find Mickey Mouse paphatte hos magiske The Fairytale Company

 

 

 

One thought on “Borddækning til Mickey Mouse fødselsdag

Lukket for kommentarer.