Mickey Mouse kageprint – nem Mickey Mouse lagkage

Del på:

Skal årets kage laves med Mickey Mouse tema? Så er her en nem smutvej til at få den til at se super flot ud på ingen tid!

Med Mickey Mouse kageprint, som kan sættes direkte på lagkagen, bliver det en flot og gennemført Mickey Mouse lagkage, uden at du skal kaste dig ud i svære og kreative designs. Dette er klart den nemmeste måde at lave en Mickey Mouse fødselsdagskage.

Det spiselige papir, der er en slags usødet vaffeloblat, er det super enkelt at pynte en kage! Alt hvad du skal gøre, er at tage papiret ud af pakken og placere det ovenpå kagen og vupti, så har du en flot og festlig kage!

Billedet kan bruges ovenpå fondant, marcipan, smørcreme, flødeskum, glasur og meget andet.

 

mickey mouse kageprint mickey mouse lagkage mickey mouse spiseligt papir billede mickey mouse sukkerprint nem mickey mouse kage

Spiseligt kage papir Mickey Mouse

Rundt spiseligt billede med en grinede Mickey Mouse på hvid baggrund. Diameter: 20 cm.

Pris: 39,95 kr – Gå til Shop

Du kan også købe:

baby-mickey-mouse-topfigur-ca-9-cmmuffinsforme-sorte-med-prikker-75-stksukkerperler-skinnende-rod-shiny-redsort-fondant

 

 

 

 

Sukkerprint Mickey Mouse og venner

Spiseligt sukkerprint med motiv af Mickey Mouse og venner. Diameter: 20 cm.

Pris: 44,95 kr – Gå til Shop

Du kan også købe:

muffinsforme-lyserode-med-prikker-75-stkbaby-minnie-mouse-topfigur-ca-9-cmblode-sukkerperler-lyserod-hvid-60-gramlyserode-kagelys-10-stk

 

 

 

 

LÆS OGSÅ: Borddækning til Mickey Mouse fødselsdag

mickey mouse kageprint mickey mouse lagkage mickey mouse spiseligt papir billede mickey mouse sukkerprint nem mickey mouse kage

Mickey Mouse kageprint

100% spiseligt foto til din kage, lavet af vaffel med sukkerprint på.

De fleste elsker Disney’s Mickey Mouse, så en kage med den venlige mus på toppen vil helt sikkert få en masse af gæsterne til at trække på smilebåndet – og ikke mindst fødselaren, som måske oveni købet får æren af at vælge det første stykke af Mickey-kagen.

Lige til at lægge ovenpå en ø20 cm. kage. Enten direkte ovenpå flødeskum eller smørcreme, eller på toppen af en kage overtrækket med fondant eller marcipan. Hvis den skal ligge ovenpå en top af fondant eller marcipan, skal du bare pensle kagen først med lidt vand, så vaffelprintet bliver “limet” fast til kagen.

Pris: 35 kr – Gå til Shop

 

Husk at pynte flot op til fødselsdagen

Oppyntning til Mickey Mouse fødselsdagen, gøres nemt med Mickey Mouse balloner og senere på dagen kan ballonerne bruges til ballondans eller hver enkel gæst kan få hver deres seje ballon med hjem.

Find Mickey Mouse balloner hos magiske The Fairytale Company

Gør Mickey Mouse fødselsdagen mere festlig med Mickey Mouse paphatte

Find Mickey Mouse paphatte hos magiske The Fairytale Company

One thought on “Mickey Mouse kageprint – nem Mickey Mouse lagkage

Lukket for kommentarer.