Shimmer & Shine fødselsdagstema

Del på:

Har du et barn der er helt vild med Shimmer & Shine? Så er det oplagte tema til den kommende fødselsdagsfest selvfølgelig et Shimmer & Shine fødselsdagstema.

Tvillingerne Shimmer and Shine er genies-in-training, der giver ønsker til deres bedste ven, Leah. Ønskerne går ikke altid så smidigt som de planlægger, men trods alt er de stadig i træning – og pigerne skal rydde op i det magiske rod, der skyldes problemerne. Når Shimmer, Shine og Leah arbejder sammen, er de i stand til at løse de problemer, der opstår og gøre tingene rigtige. At forsøge at rette op på deres fejl hjælper med at lære unge seere at lære af fejl og gøre det bedre næste gang.

Skab rammerne for det perfekte Shimmer and Shine fødselsdagstema med disse festartikler:

Shimmer & Shine invitationer

Enhver fødselsdagsfest starter selvfølgelig med at der skal inviteres gæster. Er du den fortryllende Shimmer med pink hår og blå øjne? Eller er du mere Shine med de store lilla øjne og hestehale? Nu kan du invitere alle dine venner til en perfekt Shimmer & Shine fødselsdag!

Find Shine & Shimmer invitationer hos TheFairytaleCompany

Shine & Shimmer dug

Brug den praktiske dug med print til at dække bordet af med og sørg for at dække op med det flotteste tema, men uden at spekulere på oprydning og vask af dugen efter brug.

Find Shine & Shimmer dug hos TheFairytaleCompany

Shimmer & Shine tallerkner

Pølsehornene og pizzasneglene er bagt, grøntsagsstængerne anrettet og saftevandet hældt på kander. Nu er der blot tilbage at servere alle herlighederne på de fine Shimmer & Shine tallerkner og nyde, at festen er godt i gang.

Find Shimmer & Shine tallerkner hos TheFairytaleCompany

Shimmer & Shine papkrus

Papkrusene er dekoreret med de populære ånder, som er perfekte til den kommende Shimmer & Shine fødselsdagsfest uanset hvad der serveres af drikkevarer.

Find Shimmer & Shine papkrus hos TheFairytalecompany

Shimmer & Shine servietter

Til enhver fødselsdagsfest er servietter uundværlige og hvorfor ikke vælge servietter der matcher resten af temaet?

Find Shimmer & Shine servietter hos TheFairytaleCompany

Shimmer & Shine sugerør

Super flotte  sugerør med knæk på toppen, der gør dem super lette at drikke af for børn og unge.

Find Shimmer & Shine sugerør hos TheFairytaleCompany

Shimmer & Shine balloner

Gør festlokalet festligt med flotte, farverige Shimmer & Shine balloner. Balloner er gode til både dekoration og til ballondans.

Find Shimmer & Shine balloner hos TheFairytaleCompany

Indlægget Shimmer & Shine fødselsdagstema indeholder affiliatelinks