Borddækning til Transformers fødselsdag

Del på:

Transformers temaet er et populært børnefødselsdagstema lige nu, og naturligvis er det det, de er jo super seje!

Transformers figurerne er et stort hit blandt mange drenge og barnlige sjæle. Skal du holde en Transformers fødselsdag, så er en borddækning med Transformers et must!

Vi har fundet alt du skal bruge til at dække et fantastisk Transformers fødselsdagsbord her:

Enhver Transformers fest, starter selvfølgelig med at der skal inviteres gæster – så hvorfor ikke gennemføre stilen fra starte og sende/aflevere Transformers indbydelser til de indbudte gæster.

Find Transformers indbydelser hos det magiske The Fairytale Company

Transformer bordet skal selvfølgelig dækkes med en Transformer dug med de kendte figurer. Gør gerne ekstra ud af borddækningen, ved at sætte Transformers figurer på bordet. Plastikdug 120 x 180 cm.

Find Transformers plastikdug hos The Fairytale Company

Uden mad og drikke duer Transformer helten ikke. Fuldend gerne temaet med paptallerkner og krus der matcher resten af temaet. Fordelen ved at vælge paptallerkner, er desuden at du/I slipper for den store opvask i løbet af fødselsdagen og kan bruge mere tid med at hygge med børnene.  Mål: 23 cm i diameter.

Find Transformers paptallerkner hos The Fairytale Company

Transformers krus i pap. Materialet er kraftigt så når der er “Transformeret” færdigt så kan tørsten slukkes i både varme og kolde drikke. Savner du inspiration til drikkevarer til temafesten med Transformers, så find inspiration her.

Find Transformers papkrus hos The Fairytale Company

Uanset om du/I vælger papkrus eller bruger nogle af hjemmets glas, så gør lidt ekstra ud af drikkevarerne med Transformers sugerør.

Find Transformers sugerør hos The Fairytale Company

En uundværlig ting på det seje Transformers bord er servietter uanset hvad der bliver serveret.

Find Transformers servietter hos The Fairytale Company

Sæt ekstra gang i festen, ved at give hver gæst deres helt egen Transformers maske. Transformers maske er både sjov til leg ved fødselsdagen og så er den et godt minde, som hver enkel gæst kan tage med hjem.

Find Transformers maske hos The Fairytale Company

Indlægget Borddækning til Transformers fødselsdag indeholder affiliatelinks