Borddækning til Ninja Turtles fødselsdag

Del på:

Har du også et barn derhjemme som er vild med Ninja turtles så er et Ninja Turtles fødselsdag tema oplagt til den kommende børnefødselsdag.

En ægte Ninja Turtles fan spiser naturligvis pizza. Det kan du nu gøre af en Ninja Turtles tallerken, mens du drikker saft af et Ninja Turtles krus og slutte af med at tørre dig om munden med en Ninja Turtles serviet.

Ninja Turtles invitationer

Den perfekte start på din Teenage Mutan Ninja Turtles fest er disse TMNT invitationer.På forsiden af Teenage Mutan Ninja Turtles invitationerne ser vi Donatello og Raphael med deres respektive våben. Inde i invitationen ser vi også Michalangelo. Der er fortrykte linjer inde Turtles invitationerne, hvor i kan give Jeres gæster besked om Jeres Turtles fest. Der medfølger kuverter.

Find Ninja Turtles invitationer hos Festbyen

Ninja Turtles dug

Teenage Mutant Ninja Turtles dugen er perfekt til børnefødselsdag, da den virkelig fanger børnenes opmærksomhed ved bordet.

Dugen er også meget praktisk, da den beskytter bordet og du kan tørre den af og genbruge den, eller blot krølle den sammen og putte den i affaldsspanden. Du kan også bruge den som pynt på børneværelset bagefter, evt. klippe den til i ønsket størrelser.

Find Ninja Turtles dug hos Festbyen

Ninja turtles tallerkner

Teenage Mutant Ninja Turtles paptallerkner, med det skarpe firkløver Rafaello, Donatello, Leonardo og Michelangelo i aktion. Hvad end du er ægte TMNT fan, eller mere overordnet ninja fan, vil tallerknerne passe godt til din fest. Stemningen oser af action og spænding, og mon ikke børnene fortsætter legen efter måltidet i samme tema. Tallerknerne er egnede til alt fra kage til pølsehorn.

Find Ninja Turtles tallerkner hos Festbyen

Ninja Turtles krus

Teenage Mutant Ninja Turtles krusene kan f.eks. bruges til saftevand eller sodavand, men er også velegnede til varmedrikke idet de er lavet af kraftigt pap.

De velkendte muterede skildpadder, kendt som Teenage Mutant Ninja Turtles ses på krusene i fuldt vigør. Krusene er perfekt til temafesten for enhver fan eller lille ninja.

Find Ninja Turtles krus hos Festbyen

Ninja Turtles servietter

Teenage Mutant Ninja Turtles pryder disse flotte grønne servietter, så ægte TMNT fans måske hellere undgår at bruge den flotte serviet og tager den med hjem til samlingen. Ellers er det både flot og praktisk at have servietter som en del at bordpynten til din fødselsdagsfest.

Find Ninja Turtles servietter hos Festbyen

Indlægget Borddækning til Ninja Turtles fødselsdag indeholder affiliatelinks