Magisk enhjørning fødselsdag

Del på:

Har du også en lille prinsesse derhjemme som er vild med enhjørninge, så er en enhjørning fødselsdag  oplagt som tema for den kommende fødselsdag.

Enhjørningen er ofte hvid, og har altid et horn i panden. Enhjørningen er et ædelt og venligt dyr, ofte meget genert og utilnærmelig. Men har du først gjort dig venner med en enhjørning er der ingen grænser for, hvad den vil gøre for dig.

En enhjørning er et fantastisk og smukt fabeldyr der emmer af eventyr, skønhed, elegance og fantasi for mange små og store piger. Skal du holde enhjørning fest er det en rigtig fin ide at gå all-in og bage flotte enhjørning muffins eller en smuk enhjørning kage. Drys kagen med masser af glimmer og lav smukke detaljer som små sølv horn og ører på kagerne.

Skab rammerne for den perfekte enhjørning fødselsdag med disse enhjørning festartikler:

 1. Enhjørning invitationer – Inviter til enhjørningsfest med disse smukke fantasy invitationer. Skab den rette stemning for dine gæster allerede, når de bliver inviteret. Find invitationerne her. 
 2. Enhjørning balloner – Flotte rosa og lille enhjørninge balloner. Fyld ballonerne med helium og og lav store eller små buketter med disse fine balloner. Find ballonerne her.
 3. Enhjørning fødselsdagsbanner – Med dette fantasifulde enhjørnings fødselsdagsbanner, med påskriften “Happy Birthday”, får du en smuk og iøjenfaldende udsmykning. Find det her.
 4. Enhjørning plastikdug – Super lækker plastikdug til fødselsdagsfesten med enhjørninge. Dæk festbordet med den flotte dug, tallekner og krus og få en flot borddækning samtidig til festen. Find dugen her.
 5. Enhjørning paptallerkner – Disse paptallerkner med en hoppe og føl, der løber rundt om søen med slottet i baggrunden, er superfine når du skal holde enhjørning børnefødselsdag, og gerne vil have en fantastisk og magisk borddækning til festen. Find tallerknerne her. 
 6. Enhjørning papkrus – Papkrus med det sødeste enhjørning tema hele vejen rundt om kruset.
  Så skal du holde børnefødselsdag med enhjørning tema og vil du gerne gøre noget ekstra ud af festpynten, men samtidig holde festen praktisk, så er disse papkrus helt perfekte. Find papkrusene her.
 7. Enhjørning kageudstikker – Denne lille kageudstikker, formet som et enhjørningshoved, giver dig mulighed for at lave de sødeste små kager. Find den her.
 8. Enhjørning muffinsforme – Søde enhjørning muffinforme vil være med til at sætte prikken over i’et til den helt store tema fødselsdagsfest, for alle der er vilde med de smukke unicorns. Find dem her. 
 9. Enhjørning kagepynt – Brug disse smukke glitter kagepynt til din næste enhjørning fest. Dine kager vil fremstå endnu mere indbydende. Disse små funklende kagedekorationer er forsynet med guldglimmer på begge sider. Find dem her.
 10. Enhjørning servietter – Super skønne servietter i smukke farver med en sød enhjørning på og teksten Happy Birthday. Disse servietter er perfekte til dig, der skal holde en eventyrlig fødselsdagsfest med enhjørning tema, og gerne vil gøre noget ekstra ud af bordpynten. Find dem her.

Alle produkter er fundet hos Dreamshop2u.dk. Hos Dreamshop2u.dk finder du alt inden for festartikler og pynt til enhver fest. Uanset om du skal holde en hyggelig lille børnefødselsdag eller et bryllup med en masse gæster, har de alt, hvad du skal bruge for at gøre dagen ekstra festlig og flot.

Indlægget Magisk enhjørning fødselsdag indeholder affiliatelinks