Fodbold børnefødselsdag

Del på:

Skal du holde en fodbold børnefødselsdag?

Der er mange måder at skabe en fodbold børnefødselsdag. Der er mange muligheder for at skabe et fodboldunivers med mål, fodbolde, fodboldbane og fodboldspillere med det helt rigtige nummer på trøjen. For at skabe en fodbold børnefødselsdag skal der både udsmykning, påklædning, fodboldlege/underholdning, fodbold på menuen og fodboldinvitationer til. Her på siden findes idéer til at skabe Jeres helt eget fodboldunivers.

Der findes et stort udvalg og muligheder til en børnefødselsdag med fodboldtema, f.eks. servietter og paptallerkner med fodbolde. Fodbold børnefødselsdagen kan suppleres ved at tage udgangspunkt i fødselarens yndlingshold, farverne i deres spillertøj, samt fodboldrelateret elementer, som fodboldmål, kegler, boldbane, fodboldquiz/tips, fodboldudstyr og fodboldtøj.

Skal du holde en børnefødselsdag for en fodboldpige eller fodbolddreng, eller bare en flot fest i boldklubben, så se her. Hvad er en fødselsdag uden balloner og fin pynt. Der findes et stort udvalg af ting til børnefødselsdag med fodboldtema. Fin kreativiteten frem – så vil din fødselsdag, blive en fest, der ikke vil blive glemt.

fodbold børnefødselsdag Fest i boldklubben fodboldfest dekoration til fodboldfest

1. Paptallerkner med græs og fodbold 

2. Balloner med påtrykte fodbolde

3. Fodboldpaptallerkner i blå

4. Fodboldservietter der matcher i blå

5. Dommerfløjter til alle de inviterede

6. Slikposer med fodbolde på

7. Grønne fodboldservietter

8. Plastkrus til alle fodbolddrenge og piger

9. Fyld til fodboldslikposerne (spil, klistermærker, nøgleringe mv), til 8 slikposer.

fodboldkage dekoration kage til fodboldfest

1. Dekoration til fodboldkagen. Dekorationssæt med fodboldtema. Giv det perfekte finish til den hjemmelavede fodboldkage! Sættet består af 7 fodboldspillere og 2 mål. Højde: ca. 5 cm.

2. Fodbold kagelys. Kagelys formet som fodbolde. Lysene vil med garanti vække begejstring til børnefødselsdagen og andre festlige anledninger! Pakken indeholder 6 lys.

3. Fodboldtema kagelys. Kagelys på pinde med fodboldtema. Lysene vil med garanti vække begejstring til børnefødselsdagen og andre festlige anledninger! Pakken indeholder 5 lys. Højde: 7 cm (inkl. pindene).

4. Fodbold kageform. 3d kageform, der forestiller en fodbold. Denne form er idéel til fodboldglade børn i alle aldre! Formen er fremstillet af hvidblik med non-stick belægning. Den leveres i en solid papæske med påtrykt opskrift og inspiration til bageprojektet. Størrelse: 25 cm.

 

Find flere ting til din fest eller fodbold børnefødselsdag her hos festbyen og Dreamshop

Se også flere artikler til inspiration om fodboldtemaet her

Indlægget Fodbold børnefødselsdag indeholder affiliatelinks