Svampebob Firkant fødselsdag

Del på:

Har du et barn der helt vild med Svampebob Firkant? Så skal han/hun selvfølgelig fejres med en Svampebob Firkant fødselsdag på den kommende fødselsdag.

SvampeBob Firkant er en amerikansk animeret tv-serie primært lavet til, og typisk udsendt på, kanaler hvis målgruppe er børn, men som dog appellerer til et bredt publikum.

Seriens handling udspiller sig på bunden af Stillehavet, i og omkring den opdigtede by Bikini Bunden (Bikini Bottom). Her bor seriens hovedperson SvampeBob Firkant og hans venner, hvis fælles eventyr seriens handling drejer sig omkring. SvampeBob er en havsvamp, men han bor i en ananas sammen med sin hus-snegl Gary.

Hvis du skal holde en Svampebob Firkant fødselsdag, kan du lave mange kreative ting, for at gøre “Svampebob Firkant” temaet tydeligt og omdrejningspunktet. Du kan f.eks lave en kage med Svampebob i fondant eller pynte fødselsdagskagen med små topfigurer af Svampebob og vennerne.

I denne artikel finder du alt du skal bruge til en Svampebob fødselsdag:

Svampebob Firkant Invitationer

Skal I invitere til Svampebob fødselsdag, hvorfor så ikke understrege temaet for festen med Svampebob invitationer. Søde Svampebob Firkant invitationer med kuverter. 

Find dem hos Temashop

Svampebob Firkant Banner

Fedt Svampebob Firkant banner der kan pynte enhver væg. Måler 180 x 15 cm.

Find det hos Temashop

Svampebob Firkant Dug

Sjov Svampebob Firkant dug i flotte farver. Helt perfekt til børnefødselsdagen.

Find den hos Temashop

Svampebob Firkant Tallerkener

Uanset hvad der skal serveres til fødselsdagen, så gør det på tallerkner der matcher resten af temaet. Søde Svampebob Firkant tallerkener til f.eks. børnefødselsdagen.

Find tallerknerne hos Temashop

Svampebob Servietter

Søde servietter til at pynte på bordet til børnefødselsdagen eller en anden fest for den muntre figur Svampebob Firkant.

Find servietterne hos Temashop

Svampebob kageprint

Svampebob Firkant temakage? Den kan du da lave selv – du skal bare bruge dette Svampebob vaffelprint. Vaflen er 100% spiselig og printet på med sukkerfarver. Lige til at lægge på toppen af en super sjov Svampebob Firkant fødselsdagslagkage.

Find hos Kforkage

Svampebob kagefigur

Vil du gerne imponere dit barn med et flot svampebob kage? Så skal du da have dette sæt med en meget sød svampebob kagefigur & pynt. Passer perfekt til dit barns fødselsdagsfest med svampebob som tema.

Find kagefiguren hos Temashop 

SE OGSÅ: Pirat fødselsdag

SE OGSÅ: Super Mario fødselsdag

Indlægget Svampebob Firkant fødselsdag indeholder affiliatelink