Marengsbunde eller kyskager

Del på:

Nem opskrift på at lave marengs som du enten kan bruge som marengsbunde eller kyskager. Kyskagerne kan bruges som en del af dekorationen på bordet. Prøv f.eks. at lave kyskagerne i mindre størrelser og lig dem i små fine poser ved hver bordplads, dette vil skabe lykke hos børnene. Ønsker du at marengsbunde, lav da 1-2 bunde og fyld med lækker frugtcreme og friske bær, der giver lidt modstykke til de søde bunde.

Ingredienser
4 Æggehvider
500 gram Sukker
1 spsk eddike

 

Fremgangsmåde
Tænd for ovnen på 100 grader C. alm. ovn.

Tilsæt 1/3 af sukkeret og eddike til hviderne og pisk det op. Tilsæt resten af sukkeret og pisk æggehviderne stive.

Sprøjt marengsmassen ud på bagepapir i små toppe, fuglereder, marengsbunde. Bag kyskagerne/marengsbundene i ca. 40-60 minutter. Tag derefter dine marengs ud af ovnen og lad dem afkøle på en bagerist.

Tip! Hvis du gerne vil have din marengs får lidt smag, kan du med fordel prøve dig frem. Her kan vi anbefale vanilje, chokolade og lakridspulver.


Vi ønsker her på Alletiders Dag at have det største udvalg af gode opskrifter til børnefødselsdagen, og til det har vi brug for din hjælp.

Så har du en god opskrift på enten mad, snacks eller kage som er oplagt til børnefødselsdagen? Så leder vi efter nye og spændende opskrifter som vil blive delt her på www.alletidersdag.dk.

Send din opskrift (gerne med billeder) via privatbesked Facebook eller på mail infor@alletidersdag.dk.
Alle opskrifter vil selvfølgelig blive citeret med navn og evt link til din egen blog eller hjemmeside.