Crumble kage med bær

Del på:

Nem og lækker opskrift på crumble kage, der egner dig godt til en god sommerdag og helt sikkert vil bliv et stort hit kagebordet både hos voksne og børn.

Ingredienser

250g Koldt smør
150g Sukker
100g Hvedemel
200g Knuste makroner
1 pose frosne bær

Tilbehør: Flødeskum eller Creme Fraiche

Fremgangsmåde

Start med at skære smørret i tern og knus makronerne. Smuldre herefter smør og mel med fingrene i en skål og tilsæt sukker, nødder og makroner. Bland det hele godt sammen. Smør en tærteform og put cirka 2/3 dele af dejen i formen og pres ud mod siderne som en bund. Derefter hældes de frosne bær i formen og resten af dejen smuldres hen over. Bages i ovnen i cirka 40 min. ved 200 grader til crumblen er let gylden.

Man kan bruge de fleste slags fugt og bær til denne opskrift, det er kun fantasien der sætter grænser. Istedet for 200g makroner, kan du også prøve at putte 100 gram hakkede hasselnødder og 100 gram makroner.

Velbekommen!
Opskrifter søges

Vi ønsker her på Alletiders Dag at have det største udvalg af gode opskrifter til børnefødselsdagen, og til det har vi brug for din hjælp.

Så har du en god opskrift på enten mad, snacks eller kage som er oplagt til børnefødselsdagen? Så leder vi efter nye og spændende opskrifter som vil blive delt her på www.alletidersdag.dk.

Send din opskrift (gerne med billeder) via privatbesked Facebook eller på mail info@alletidersdag.dk.
Alle opskrifter vil selvfølgelig blive citeret med navn og evt link til din egen blog eller hjemmeside.