Underholdning: Pynte småkager

Del på:

En god måde at underholde børnene til børnefødselsdagen, er ved at bage småkager i forvejen og selv lade børnene pynt deres småkager. Et sjovt lille minde fra dagen, som kan vises stolt frem når forældrene kommer og henter. En anden ide at Pynte småkager inden gæsterne kommer, skrive navn på hver småkage og bruge småkagerne som bordkort istedet for traditionelle bordkort. Ideer er mange. Vi giver dig her en nem opskrift på småkager du/I kan pynte derhjemme:

Ingredienser

50 gram sukker

100 gram smør

150 gram hvedemel

1-2 tsk. vaniljesukker

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200.

Smelt smørret, og bland sukker, vaniljesukker og mel sammen. Når smørret har kølet lidt af, blandes det med sukker og melet. Rør det godt rundt, ælt gerne lidt.
Tag en kagerulle, og rul dejen ud til den er ca. 1/2 cm tyk. Tryk kagerne ud med et lille glas eller figurforme.
Kom kagerne på en bageplade, og øverst ind i ovnen. Lad dem være i ovnen i 5 min, eller til de er gyldne. Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle af.
Så er de klar til at blive spist, eller klar til at blive dekoreret hvis du ønsker det.

Du kan evt dekorere dem med Glimmer gel, som fåes i mange flotte farver:

Gør dine kagedekorationer mere dynamiske og effektfulde med denne flotte, spiselige glimmer gel, der naturligvis er klar-til-brug og kan klemmes ud direkte fra beholderen.  Produktet er god til at lave prikker, tekst og 3d-effekter. Det kan anvendes på alle typer kager, desserter, is og meget mere. Findes i flere flotte farver hos Bagetid.dk. Pris pr. stk er 39,95 og der er til MANGE kager. Køb her.

Indlægget Pynte småkager indeholder affiliatelinks

Inspiration: Alletiders Bagebog