Jordbærpizza
Pizza til dessert? Ja hvorfor ikke? Prøv en sjov og sødere udgave af pizza, nemlig en jordbærpizza. .
Ingredienser:
1 pizzabund (bag enten en selv eller køb en færdigudrullet i supermarkedet)
1 tsk. hvedemel
1 bakke jordbær
1 æble
50 gram nougat
1 bæger mascarpone creme
1 spsk. vaniljesukker
1 spsk. kanel
Pynt
1 spsk. flormelis
Fremgangsmåde:
Start med at tage bagepladen ud af ovnen og tænd den på 200 grader, så den er klar til pizzaen skal ind
Rens jordbærrene grundigt, fjern stilken og skær dem i kvarte.
Skyl æblet og skær det ud i 4 både og fjern kernehuset. Skær hver æblebåd ud i tyndeskiver.
Rør mascarpone creme med kanel og vaniljesukker.
Læg bagepapir på bagepladen og drys med lidt mel. Rul pizzadejen ud på bagepapiret.
Den første der skal på dejen er cremen, fordel den rørte mascarpone creme godt udpå pizzabunden.
Fordel herefter jordbærstykkerne på hele pizzabunden og læg æbleskiverne mellem jordbærstykkerne.
Skær nougaten ud i små firkanter og fordel dem på hele pizzaen.
Pizzaen skal have ca 10-12 min i oven. Husk at holde øje med pizzaen, så den ikke bliver brændt.
Når pizzaen er færdig, tages den ud af ovnen. Lad den afkøle lidt og drys med flormelis gennem en si inden servering.
Opskriften stammer fra www.rema1000.dk, hvor du kan mere inspiration til opskrifter for børn