Borddækning til Safiras fødselsdag

Del på:

Har du et barn der er vild med Safiras. Så er en Safiras fødselsdag lige sagen til den kommende børnefødselsdag.

Livet af de fire familier af elementets drager ville være så stille og harmonisk, hvis kun der ikke var den lille onde drage af skygge kaldet Draki. Jordens drager mødes i den lyse, oversvømmede, storslåede træbolig mellem grene af uendelige store træer. Dragerne vand samles i haven af koraller, et vidunderlig slot under vandet med små pavilloner og filigreed tårne af koraller blandt en farverig undersøiske verden.

Luftens drage elsker deres luftige skyskib, som skinner i alle farver på himlen, og hvorfra de kan overvåge hele Tarakona. De mægtige vulkantårne i de høje vulkaner er forsamlingsstedet for ildens drage. Det er her, hvor vulkanernes evige ild brænder, og hvor de sjældne ildblomster blomstrer.

Vi har fundet en lang række Safiras tilbehør, som du kan pynte op med, når du skal holde den flotteste Safiras fødselsdag:

Safiras indbydelser

Enhver børnefødselsdag starter med at der skal inviteres nogle gæster og hvorfor ikke understrege temaet for festen allereden ved invitation. Invitationer med tilhørende kuvert, lige til at udfylde og give til dine gæster.

Find indbydelserne hos The Fairytale Company

Safiras plastikdug

Dæk bordet med denne smukke og praktiske dug i plast. Safiras er trykt på dugen. Størrelse: 180 x 120 cm.

Find Safiras plastikdug hos The Fairytale Company

Safiras paptallerkner

Uanset hvad der skal serveres til børnefødselsdagen, så server det på paptallerkner, så skal du ikke være nervøs for der sker noget med dit dyre stel og samtidig er det nemmere at rydde op efter festen. Pynt dit festbord med disse fantastiske små drager. 

Find tallerknerne hos The Fairytale Company

Safiras papkrus

Med disse smukke bægre i pap bliver din fødselsdag helt perfekt. Safiras er sammen med dig juvelen. 

Find papkrusene hos The Fairytale Company

Safiras servietter

En ting der ikke må mangle til den kommende børnefødselsdag, er selvfølgelig servietter. Og selvfølgelig skal servietterne også matche resten af temaet.

Find servietterne hos The fairytale Company

Indlægget Borddækning til Safiras fødselsdag indeholder affiliatelinks