Avengers kage

Del på:

Har du en Avengersfan i familien? 

Her finder ud et at de mest coole temaer til drenge-festen, børnefødselsdagen for drenge eller Avengers filmaften. Alle de største Avengers figurer er repræsenteret så Avengers temaet passer godt, uanset om man synes at Hulk eller Captain America er den sejeste superhelt. Start festen med seje Avengers invitationer og så er du godt vej. Det er ganske lidt der skal til for at skabe de perfekte rammer for drengene. En praktisk engangsdug, nogle Avengers servietter og tallerkener også er du ved at være der festklar. 

Find alt til Avengers borddækning her

 

 

Nem Avengers kage til fødselsdagen

Har du styr på borddækning og oppyntning i Avengers universet, så mangler du bare en Avengers lagkage. De kan laves i mange forskellige udgaver og der er mange muligheder for kreative flotte Avengers design. Hvis du er lidt af en mester til det med at lave figurer af fondant, så er det oplagt at lave ynglings Avengers superhelten i fondant. Hvis du som vi, ikke er mester i det, så overvej en nem løsning på en Avengers kage.

4 nemme Avengers lagkager

Her få du 4 løsningsforslag til Avengers kage og hvor du kan købe ingredienserne

 

avengers kageprint avengers sukkerprint

 

Avengers kageprint

Med et Avengers kageprint kan du nemt og let skabe en avengers lagkage. Lav fødselsdagsbarnets favoritkage og læg det spiselige kageprint ovenpå og kagen er klar til servering.

Find Avengers kageprint her hos TheFairytaleCompany.dk

avengers kage avengers kagefigur captain america kage iron man kage

Avengers kagefigur

Dette er også en nem løsning på en Avengers kage: Kagefigurer! Her ses Iron man kagefigur og Captain America kagefigur, der sammen er nærmest uvindelige. Bemærk at figurerne ikke er spiselige og de kan anvendes som legetøj eller udstillingsmodeller, efter fødselsdagen.

Find Avengers kagefigurer hos TheFairytaleCompany

 

avengers kagelys avengers kagepynt iron man kagelys captain america kagelys

Avengers kagelys

Vælg mellem Iron man kagelys eller Captain America kagelys til Avengers lagkagen. Kagelys med actionheltene er ca. 10 cm høje og består af fod, firgur og logomotiv. 

Find Avengers kagelys hos Hellebergskager

 

captain america lagkage nem avengers kage

Avengers kage med sukkerprint og fondant

En kombination af Avengers kageprint og fondant i superhelte farver er oplagt til en stor Avengers lagkage. De fleste sukkerprint er mellem 16 og 21 cm i diameter og hvis du ønsker at lave en større kage, kan den med fordel pyntes med fondant. 

Find fondant i superheltefarver her hos KforKage

 

LÆS MERE: Lav din egen fondant efter vores nemme fondant opskrift

LÆS MERE: Avengers borddækning

GRATIS DOWNLOAD: HULK MASKER til de inviterede 

 

Indlægget Avengers kage indeholder affiliatelinks til relevante webbutikker