Frost fødselsdag

Del på:

Skal du holde en Frost fødselsdag? Der er mange måder at skabe et Frost univers i børnehøjde. Der er mange muligheder for at skabe universet – både med udsmykningen, påklædningen, lege/underholdning, maden og invitationerne. Her på siden findes idéer til at skabe Jeres helt eget Frost univers.

Der findes et stort udvalg af Frost ting til børnefødselsdagen, f.eks. Frost servietter og Frost paptallerkner mv. Frost universet kan suppleres ved at tage udgangspunkt i farverne lyseblå, turkis og lilla samt Frost relateret elementer, som snefnug, diadem og gulerødder.

Frost handler om to stærke søstre, der efter adskillelse, endelig bliver genforenet. Der er flere sjove karakterer, bl.a. snemanden Olaf, Han er en legesyg kærlig snemand, der kommer med små kommentarer til alt, også på de helt forkerte tidspukter. Og Kristoffer, hvis bedste ven er rensdyret Svend. Et fantastisk eventyr, med mange smukke scener, og musicallignende sange, som de fleste børn kan synge med på.

Skal du holde en Frost fødselsdag, eller bare en flot Frost fest, så se her. Hvad er en fødselsdag uden balloner og fin pynt. Der findes et stort udvalg af Frost ting til børnefødselsdagen, f.eks. Frost servietter og Frost paptallerkner mv. Frost universet kan suppleres ved at tage udgangspunkt i farverne lyseblå, turkis og lilla samt Frost relateret elementer, som snefnug, diadem og gulerødder. Fin kreativiteten frem – så vil din Frost fødselsdag, blive en fest, der ikke vil blive glemt.

 

frost fødselsdag inspiration alletidersdag børnefødselsdag frost tema

1) Frost sugerør med Anna & Elsa  2) Frost servietter med skønne Olaf  3)  Pinata med frost dekoration  4) Frost balloner i frostfarverne  5) Anna & Elsa masker  6) Banner til udsmykning med frostbilleder  7) Frost gaveposer  8) Frost plastkrus  9) Frost kagestand

 

frosttema frost tema fødselsdag børnefødselsdag

1) Slikposer med Frost  2) Muffinsforme, pink med prikker  3) Frost vægplakat med teksten “Festen er her”  4) Plastbestik i turkis  5) Muffinsforme, turkis med prikker  6) Frost banner til dekoration  7) Frost paptallerkner med Anna & Elsa  8) Frost dug til bordet  9) Ensfarvet plastdug i turkis

 

Find flere ting til din Frost fødselsdag her hos The Fairytale Company.

Se også de mange andre indlæg med inspiration til Frost fødselsdag, her.

Spiselige billeder af Frost

4 nemme Frost kager