Lav selv invitationer til børnefødselsdag

Del på:

Selvom det i mange tilfælde kan være nemt at ty til de færdiglavede fødselsdagsinvitationer, så kan det være hyggeligt selv at gå i gang med at lave invitationer til børnefødselsdagen.

Lav selv invitationer til børnefødselsdag

At skrive invitationer eller selv at lave dem fra bunden kan være en rigtig hyggelig aktivitet, som du kan lave i fællesskab med barnet, det er god måde for ham/hende at udnytte sine kreative evner. Alt efter hvor gammelt dit barn er kan lade ham/hende stå for det meste af designet og dit barn kan eventuelt selv få lov til at skrive navne på invitationerne (mens du måske for læsevenlighedens skyld kan stå for resten).

Ønsker du selv at lave invitationer, så find kartoon, glimmer, klistermærker mm. frem. Har du fået fat i de rette materialer, er det kun et spørgsmål om at sætte tiden af til det. Vi garanterer, at både du og dit barn vil synes, at det er rigtig hyggeligt. Det kan også være i vælger at lave noget smart i fællesskab på computeren, det kræver blot en printer.

Det skal stå i invitationer til børnefødselsdag
Når I laver invitationerne, er det op til jer hvad I ønsker der skal stå. Men der er alligevel et par informationer, som altid bør være med. Når du skriver en indbydelse, bør disse fem elementer altid fremgå:

1. Navn på modtager
2. En lille hilsen og beskrivelse af arrangementet
3. Sted, dato og klokkeslæt
4. Afsender
5. S.U.

Har festen et specielt tema, hvor I f.eks. ønsker at gæsterne er klædt ud, kan dette også nævnes invitationen.

Se et eksempel på, hvordan en invitation til en børnefødselsdag kan se ud:

Kære Joakim

Det vil glæde Tobias at se dig til sin fødselsdagsfest. Festen bliver holdt kl. 11 lørdag d.2.2. (3) Til festen skal vi lave en masse sjove aktiviteter, lege og hygge os. (2).

Til fødselsdagen er der både frokost og kage. (2)

Festen slutter kl. 16 – vi glæder os til at se dig!

Venlig hilsen Tobias (4) S.U. d. 15.1. (5)

Så simpelt kan det gøres. På den måde ved dine gæster, hvad de skal forvente, hvilket gør det hele meget lettere for dig i sidste ende. Når der er tale om en børnefødselsdag (om det er med eller uden børnenes forældre), kan det være praktisk med et sluttidspunkt. Det er selvfølgelig helt op til dig, men på den måde ved forældrene, hvornår de skal hente deres børn fra festen.

Ønsker du ikke at lave invitationerne selv og synes du ikke kan finde det du søger? Alletiders dag tilbyder et stort udvalg af gratis tema downloads til børnefødselsdagen.

Ønsker du hjælp til at få special designet et tema til dit barns fødselsdag, så skriv til os på info@alletidersdag.dk