Borddækning til Monster High fødselsdag

Del på:

Har du et barn der er vild med Monster High. Så er en Monster High fødselsdag lige sagen til den kommende børnefødselsdag.

Monster High, en high school kun for monstre, vampyrer, zombier og varulve. Monster High kan ikke sammenlignes med andre skoler. Hvor ellers kan du få undervisning i Gal Videnskab og Gravmastik? Men det er ikke fagene, der gør Monster High til noget helt særligt, det er de skræmmeseje elever.

Eleverne på Monster High kommer fra alle afskygninger af ikke-livet. De er børn af Frankenstein, Havuhyret, Dracula, Mumien, Medusa og Vareulven er hver og én forskellige monstre – og det er faktisk netop dét, som gør dem ens. Fra zombier til varulve over vampyrer til monstre (og mange flere) – alle er velkomne på Monster High.

Kendetegnet ved Monster High er at der ikke skal være fokus på mode og idealer, i stedet blev er det et univers af forskelligheder og med plads til alle. Måske det kan inspirere til din temafest – “kom som du er”, eller du kan køre Monster High igennem med flere objekter fra temaet.

Vi har fundet en lang række Monster High tilbehør, som du kan pynte op med, når du skal holde den sejeste Monster High fødselsdag:

 

Monster High dug

Dugen på bordet bliver hurtigt omdrejningspunkt, så her er grundlaget for din fest. Dugen har flere af de kendte figurer trykt på siden.

Find dugen hos The Fairytale Company

Monster High tallerkner

Til din Monsters High temafest kan du bruge disse Monsters High tallerkner. Udover at have Monsters High tema, sparer du også opvasken. På Monsters High tallerknerne ser vi Frankie, datter af Frankenstein, Cleo, datter af Mumien og Draculaura, Draculas datter. Derudover er et Monsters High logo på tallerkenen og baggrunden er i lille og pink farver.

Find Monster High tallerkner hos The Fairytale Company

Monster High papkrus

Papkrusene er med Monsters High tema og sparer dig for opvasken. På Monsters High krusene ser vi Clawdeen, datter af Varulven, Frankie, datter af Frankenstein, Lagoona, datter af uhyret fra den sorte lagune Venus, datter af Plantemonsteret. Monsters High krusene kan bruges til både varme og kolde drikke.

Find krusene hos The Fairytale Company

Monster High servietter

Passer perfekt til Monster High fødselsdagen, hvor man måske skal have boller og kagemand og derfor har brug for en serviet lige ved hånden. Udover det praktiske element er Monster High servietterne en nem og billig måde at anskaffe sig pynt til festbordet.

Find servietterne hos The Fairytale Company

Monster High konfetti

Monsters High konfettien kan bruges som pynt på bordet, hvilket vil gøre borddækning monsterfestligt. Konfettien strøes blot over hele bordet, og så vil man rigtigt kunne føle temaet til festen. Køb også andre festartikler i samme tema, hvilket vil være med til at gøre festen monstergod.

Find Monster High konfetti hos The Fairytale Company

Indlægget Borddækning til Monster High fødselsdag indeholder affiliatelinks