5 fødselsdagsinvitationer med Disney prinsesser

Del på:
En ægte prinsesse fødselsdag er noget mange små piger ønsker sig.

Vil du gerne holde en fantastisk prinsesse fødselsdag for din datter eller barnebarn, så start med at invitere gæster til fødselsdag med ægte Disney prinsesse invitationer.

82504_frozen_invitation_2Frost invitationer med Anna og Elsa

Skønne Frost fødselsdags invitationer med ANNA & ELSA fra Disneys populære film FROST. I pakken er der 6 stk invitationer pr. pakke inkl. kuverter.

Pris: 35 kr – Gå til shop

81581_prinsesse_indbydelse_2

DISNEY PRINSESSER fødselsdags invitation

Flotte fødselsdags invitationer med 2 af disneys elskede prinsesser på forsiden samt teksten Party. Indeni er der mulighed for at skrive en flot og personlig invitation til den inviterede gæst. Invitationerne kommer med 6 stk pr. pakke inkl. lyserøde kuverter til at sende dem i.

Pris: 29 kr – Gå til shop

askepot_indbydelser_2Askepot fødselsdags invitationer

Flotte runde fødselsdags invitationer med den elskede disney prinsesse Askepot. På forsiden af invitationen ses smukke Askepot i hendes balkjole klar til bal, på bagsiden er der teksten Party samt mulighed for at skrive en personlig invitation til de inviterede. Invitationerne kommer med 6 stk pr. pakke inkl. lyseblå kuverter til at sende dem i.

Pris: 29 kr – Gå til shop

sofia_den_f_rste_indbydelser-1_2Sofia den første fødselsdagsinvitationer

Flotte lilla Sofia den første med den søde lille prinsesse på forsiden, iført en lilla kjole, og mulighed for bagsiden til at lave en personlig fødselsdagsinvitation.

Invitationerne kommer med 4 stk pr. pakke inkl. lilla kuverter til at sende dem i.

Pris: 34,95 kr – Gå til shop

6925_invitations_3Snehvide fødselsdagsinvitationer

Snehvide er en af Disneys ældste og mest elskede prinsesser. På Snehvide invitationerne ses smukke Snehvide sammen med en lille bambi og en sød lille fugl.

Invitationerne kommer med 6 stk pr. pakke inkl. postkasse røde kuverter til at sende dem i.

Pris: 29 kr – Gå til shop




Gem

Gem