Find Dory fødselsdag

Del på:

Skal du holde en Find Dory fødselsdag? Der er mange måder at skabe et Find Dory univers i børnehøjde. Der er mange muligheder for at skabe universet – både med udsmykningen, påklædningen, lege/underholdning, maden og invitationerne. Her på siden findes idéer til at skabe Jeres helt eget Find Dory univers – over havoverfladen.

Der findes et udvalg af Find Dory ting til børnefødselsdagen, f.eks. Find Dory servietter og Find Dory paptallerkner. Find Dory universet kan suppleres ved at tage udgangspunkt i farverne Blå, lys turkis, rød og orange samt Find Dory relateret elementer, som koraller, fisk og det store ocean.

Hvad er Find Dory?

Find Dory handler om den glemsomme fisk, Dory, som har fundet sig en ny familie hos Nemo og hans far Marlin. Men hvor er hendes rigtige familie egentlig? Dory begynder pludseligt at drømme om sine forældre, og derfor begiver hun sig ud på en mission for at finde svar. Missionen bringer Dory gennem det store ocean og helt til Californiens Marine Life Institute, hvor hun bl.a. møder blæksprutten Hank, den nærsynede hvalhaj Hope og en hvidhval, der mener, at dens ekkolokalisering er i stykker. ‘Find Dory’ følger efter Pixar-filmen “Find Nemo” og byder på et gensyn med vores fiskevenner fra etteren, men der er også mange nye karakterer fra både havet og landjorden.

Eventyret har slået rekorden som den bedst sælgende animationsfilm i sin første weekend, og på verdensplan har filmen indspillet 916 mio. dollars. Så står du med et barn der ønsker sig en Find Dory fødselsdag, er du ikke den eneste.

Fin kreativiteten frem – så vil din Find Dory fødselsdag, blive en fest, der ikke vil blive glemt.

Find Dory fødselsdag

Ovenstående Find Dory servietter, Find Dory krus, Find Dory indbydelser og Find Dory tallerkener er fundet hos The Fairytale Company.  

Kom godt igang med din Find Dory fødselsdag! Hvad skal menuen være? Fiskepinde? Noget med havsalt? Eller blæksprutteringe? Find på lege hvor hukommelsen indgår så Dory ikke er den eneste der ikke kan huske så godt.

En alletiders Find Dory fødselsdag!

 

Indlægget Find Dory fødselsdag indeholder affiliatelinks