Spiselige billeder af Disney Prinsesserne til kager

Del på:
Disneys mange skønne prinsesser er elsket af både store og små.

Hvis årets fødselar har problemer med at beslutte for, hvilken en af de skønne prinsesser, der skal pynte på årets fødselsdagskage, hvorfor så ikke putte et spiseligtfot af dem alle sammen på, på en gang.

Vi har fundet 3 spiselige kagefotos med de smukke Disney Prinsesser, som med sikkerhed vil skabe glæde og begejstring til årets børnefødselsdag.

Læs også: Kagelys med Disney Prinsesserne

spiseligt-papir-disneys-prinsesser-o-20-cm

Portræt af 3 Disney Prinsesser

Rundt spiseligt kagefoto med 3 af de skønne Disney Prinsesser. På billedet ses Askepot, Bella, og Tornerose. Diameter: 20 cm.

Pris: 39,95 kr – Gå til Shop

spiseligt-papir-disneys-prinsesser-o-20-cm3 Disney Prinsesser

Rundt spiseligt kagefoto med 3 af de smukke Disney Prinsesser. På billedet ses Askepot, Snehvide, og Tornerose. Diameter: 20 cm.

Pris: 39,95 kr – Gå til Shop

Du kan også købe:

disney-prinsesser-kages_tDisney Prinsesser Lagkagepynt

Super sødt Prinsesse lagkagesæt, bestående af en pynteguirlande med to pinde i, lige til at sætte ned i en færdig lagkag som flot pynt. Der medfølger også 4 pinde med Disney prinsesserne Askepot, Bella, Snehvide og Rapunzel.

Pris: 66,45 kr – Gå til Shop

disney-prinsesser-sugerørDisney Prinsesse sugerør

Sugerør er altid populære til børnefødselsdage og disse sugerør med Disney Prinsesser vil uden tvivl pynte i glasset. På sugerørene ses prinsesserne Rapunzel, Bella, Askepot og Snehvide. 6 stk i en pakke. Disse fødselsdagssugerør er uundværlige til Prinsesse fødselsdagen.

Pris: 28,45 kr – Gå til Shop

disney_prinsesser_plastik_dugDisney Prinsesse Plastikdug

Fantastisk flot Plastikdug med Prinsesserne fra Disney. Dugen er perfekt til enhver børnefødselsdag. Dugen måler 120×180 cm og kan bruges igen og igen hvis man giver den en let rengøring med en klud.

Pris: 37,95 kr – Gå til Shop

Disney-prinsesse-ballon

Disney Prinsesse Folieballon

Flot folieballon med Disney prinsesserne Ariel, Belle og Askepot. Folieballonen kan bruges til helium eller luft, og der er automatisk lukkesystem på alle modellerne. Smukt pynt til enhver Prinsesse fødselsdag.

Pris: 45 kr – Gå til shop
Gem

Gem

Gem

Gem