Borddækning til Frost fødselsdag

Del på:

Disneys Frost er et magisk univers der startede som film – og i dag er det også legetøj, tøj, sengetøj, og meget meget mere

Frost er også hurtigt blevet et populært fødselsdagstema blandt små og store piger.

Står du og skal holde en Frost børnefødselsdag, så har mulighed for at skabe en masse kreativt til fødselsdagen. Du kan f.eks bage 4 nemme frost kager og dekorere den på et Frost Kagefad eller du kan pynte bordet med vores GRATIS Frost bordkort.

Når det kommer til at dække fødselsdagsbordet, så kan du også gøre Frost temaet helt tydeligt der. På TheFairytaleCompany kan du finde et stort udvalg af produkter til børnefødselsdagen, vi har fundet alt til borddækningen her.

xfroste-paptallerken.jpg.pagespeed.ic.tnq74Plfjv FROST Paptallerkner

Disney Frost paptallerkner med billede af Elsa og Anna. 8 stk i en pakke. Disse Frost fødselsdagstallerkner måler 23 cm i diameter og er perfekte til Frost fødselsdagen.

Pris: 29,95 kr – Gå til Shop

Frost bordkort med rimfrost design  – Download gratis her!

frost_dug_3FROST Plastikdug

Fantastisk flot FROST Plastikdug som er perfekt til enhver børnefødselsdag. Dugen måler 120×180 cm og kan bruges igen med en let rengøring.

Pris: 55,50 kr – Gå til Shop

frozen-flag-banner-2

FROST flag banner

Disney Frost banner, 1 stk. Flot fødselsdagspynt når der skal stables en Frost temafest på benene. Flag banneren måler 2,3 meter.

Pris 29,95 kr. – Gå til Shop

 

Du kan også købe

82504_frozen_invitation_2Frost invitationer med Anna og Elsa

Skønne Frost fødselsdags invitationer med ANNA & ELSA fra Disneys populære film FROST. I pakken er der 6 stk invitationer pr. pakke inkl. kuverter.

Pris: 35 kr – Gå til shop

Frost-topfigur-sætDekorationssæt Frost topfigur

Dekorationssæt med Disney’s Frozen (Frost) tema. Sættet består af 3 Frozen-figurer (Olaf, Anna og Elsa), 2 svaner og balloner formet som hjerter.Sættet er fremstillet i fødevaregodkendt plast og er således ikke spiseligt.
Pris 139,95 kr. – Gå til Shop
frozen_balloons_2
Frost BallonerFROST fødselsdags Balloner – 8 stk i en pakke. Balloner perfekt til ballondans eller oppyntning til børnefødselsdagen.Pris 35 kr. – Gå til Shop2 thoughts on “Borddækning til Frost fødselsdag

Lukket for kommentarer.