Borddækning til Smølfe fødselsdag

Del på:

Smølferne er et klassisk fødselsdagstema. Skal du holde Smølfe fødselsdag, har vi samlet lidt inspiration til borddækning.

Smølferne er en fiktiv race af små blå væsner. De beskrives som 3 æbler høje, og bor sammen i en landsby ude i skoven i “Det Glemte Land”. Smølferne har været populære legetøjsfigurer gennem de sidste 50 år, hvor den tyske legetøjsproducent Schleich har produceret de velkendte plastikfigurer.

Den nemmeste måde når der skal pyntes op til Smølfe fødselsdag er at investere i Smølferne festpakke, der har det meste af det indhold man skal bruge til fødselsdagen. Pakken indeholder: 8 tallerkener, 8 kopper, 20 servietter, 8 festposer, 1 vimpel banner, 1 dug og 8 balloner.

Find festpakken hos Temashop

Men du kan selvfølgelig også vælge at købe de forskellige dele hver for sig.

Smølfe dug, med alle de mange populære figurer. Gæsterne kan være kreative og male denne smølfe dug selv. Dugen måler 180 x 130 cm.

Find dugen hos Temashop

Uanset hvad der skal serveres til den kommende fødselsdag, så skal det da selvfølgelig serveres på flotte smølfe tallerkner der matcher resten af temaet. Tallerknerne måler 23 cm.

Find tallerkner hos Temashop

Uanset om der serveres sodavand, saftevand eller ganske almindeligt vand, vil engangskrus med Smølferne se godt ud på fødselsdagsbordet. Disse engangskrus gør den efterfølgende oprydning nemmere, da de bare kan smides ud når fødselsdagen er slut og fødselsdagsgæsterne er taget hjem.

Find krusene hos Temashop

Til Smølfe fødselsdagen vil disse Smølfeservietter skabe glæde hos festens deltagere, samtidig med at de er meget dekorative på festbordet. De er selvfølgelig også praktiske, efter at have spist kagen, til både at tørre sig om munden, og fingrene.

Find smølfe servietterne hos Temashop

Smølfe balloner er gode til at pynte op med og er også oplagte at bruge til ballondans – underholdning til fødselsdagen.

Find Smølfe balloner hos Temashop

Gennemfør temaet ved at klæde fødselsdagsbarnet ud som smølf. Er du Hidsigsmølf, Stærksmølf, Kunstnersmølf eller Dovensmølf? De små blå smølfer bor langt ude i skoven, og der findes 99 smølfer, der hver især opkaldes efter deres særlige karaktertræk og evner.

Find Smølfe kostume til børn hos Temashop

Indlægget Borddækning til Smølfe fødselsdag indeholder affiliatelinks