Borddækning til Smølfe fødselsdag

Del på:

Smølferne er et klassisk fødselsdagstema. Skal du holde Smølfe fødselsdag, har vi samlet lidt inspiration til borddækning.

Smølferne er en fiktiv race af små blå væsner. De beskrives som 3 æbler høje, og bor sammen i en landsby ude i skoven i “Det Glemte Land”. Smølferne har været populære legetøjsfigurer gennem de sidste 50 år, hvor den tyske legetøjsproducent Schleich har produceret de velkendte plastikfigurer.

 

 

 

Smølfe dug, med alle de mange populære figurer. Gæsterne kan være kreative og male denne smølfe dug selv. Dugen måler 180 x 130 cm.

Find dugen hos Temashop

 

Uanset hvad der skal serveres til den kommende fødselsdag, så skal det da selvfølgelig serveres på flotte smølfe tallerkner der matcher resten af temaet. Disse flotte paptallerkner er super praktisk til dig der skal holde børnefødselsdag og gerne vil slippe for oprydningen undervejs og samtidig have et super flot pyntet bord. Dæk op med blå dug eller smølfe dug og pynt med disse praktiske paptallerkner. Paptallerknerne har et super skønt Smølfe print med en flot blå baggrund og de fire skønne Smølfer trykt på, der er både gammel smølf, kloge smølf, smølfine og stærk smølf på den flotte paptallerken. Tallerknerne måler 23 cm.

Find tallerkner hos Dreamshop

 

Uanset om der serveres sodavand, saftevand eller ganske almindeligt vand, vil engangskrus med Smølferne se godt ud på fødselsdagsbordet. Disse engangskrus gør den efterfølgende oprydning nemmere, da de bare kan smides ud når fødselsdagen er slut og fødselsdagsgæsterne er taget hjem.

Find krusene hos Temashop

 

Til Smølfe fødselsdagen vil disse Smølfeservietter skabe glæde hos festens deltagere, samtidig med at de er meget dekorative på festbordet. De er selvfølgelig også praktiske, efter at have spist kagen, til både at tørre sig om munden, og fingrene.

Find smølfe servietterne hos Temashop


Smølfe balloner er gode til at pynte op med og er også oplagte at bruge til ballondans – underholdning til fødselsdagen.

Find Smølfe balloner hos Temashop

Indlægget Borddækning til Smølfe fødselsdag indeholder affiliatelinks